Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör alıyorum yorumlar tavsiyeler acele lütfen.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

aynı monitoru bende almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım lcd al diye ısrar ediyor kararsız kaldım.....ben lg nin diğer ürünlerindende bazılarını kullanıyorum ve gayette memnunum...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]

[Bu mesaj wook tarafından 15 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lcd sux kardeşim..ben görüntüsünü sevmiorum lcdinin[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 15 Ocak 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
lcd sux kardeşim..ben görüntüsünü sevmiorum lcdinin

bi de bi süre sonra kolayca bozuluyor diyolar o doğru mu???[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 17'' LG F700B Flatron modelini kullanıyorum Haziran ayında almıştım.bende samsung la ikilemde kalmıstım LG daha pahalıydı ozaman bastım LG ye parayı iyide yapmısım.kesinlikle memnun kalacaksın.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Sosyal ağlarda paylaş

lcdnin amacını bana bir söylermisin?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 yıl önce hyundai monitor aldım 17".. hala onu kullanıyorum. Canavar gibi hiç bi sorunu yok, bi kez tamire gitmedi falan ki bilgisayar cidden 7/24 açık nadiren reset atıyorum.(deluxscanS770miş şimdi gördüm). kuzenim Lg monitor almıştı modelini hatırlamiorum, direk 2.aydan tamire gitti o pek kullanmaz da bilgisayarı.
Hyundai tavsiye ederim.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 15 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
ben 17'' LG F700B Flatron modelini kullanıyorum Haziran ayında almıştım.bende samsung la ikilemde kalmıstım LG daha pahalıydı ozaman bastım LG ye parayı iyide yapmısım.kesinlikle memnun kalacaksın.

evt evt alıcam bu modeli.[signature][hline]- Kuzu

- Mix # Ultima Online Runuo sunucusu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 15 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
4-5 yıl önce hyundai monitor aldım 17".. hala onu kullanıyorum. Canavar gibi hiç bi sorunu yok, bi kez tamire gitmedi falan ki bilgisayar cidden 7/24 açık nadiren reset atıyorum.(deluxscanS770miş şimdi gördüm). kuzenim Lg monitor almıştı modelini hatırlamiorum, direk 2.aydan tamire gitti o pek kullanmaz da bilgisayarı.
Hyundai tavsiye ederim.

bende de 19""i var hyundainin 2 yıldır 0 problem..hiçbi sorun yaşamadım ve süper görüntü kalitsi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

valla o aldığının fiyatını bilmiyorum ama bilmiyorum ben lg ye bir türlü güvenemiyorum ben samsungu tercih ederdim senin yerinde olsam[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...