Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bugün gayet sağlam olan monitörüm temizlikçinin gelişi ile ufak dalgacıklara sahip oldu. minik minik çizgiler iniyor monitörün üstünden aşağı. siyah arkaplanda hiç belli olmuyor da açık renk olunca ve masaüstünde feci sinir bozuyor. nedeininde anlayamadım, kablodur diyip ittirdim tüm kabloları bir değişiklik olmadı. nedendir acep? daha doğrusu yapılabilecek ne vardır? kablonun değişme vaktimi geldi yoksa?[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 düsük voltaj ya da frekans ayarlarına bak[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 frekans olayından anlamam düşük voltaj ise zamanla düzelir yani dimi? öbür türlü hiç hoş olmaz çünkü. pis bir huyum vardır ki miniminnacık ayrıntılara feci takarım. gözüme gözüme batıyor hala o küçük dalgacıklar:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Benim evde iki makinem var, eski bilgisayarimin monitorunde sayfalar actiginda bahsettigin sabir cizgiler olusuyor, tup hikayesi flaan varya sanirim o bitti, gitti gul gibi monitor.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 monitör 1 yaşını biraz geçti yahu:( önceki 1000 yıllıktı, 14 inçti ama mis gibi çalışıyordu. 17 inç olunca ömrümü kısalıyor nedir (monitör dell marka bu arada)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 benim monitor philips'ti. ben 98'te aldim valla, seninki gibi 1 senelikken bozulmadi :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar