moncici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ya panpalar şimdi şuradaki referansların ikinci satırlarının paragraf olması lazım. yani mesela Whitley, J. (2001). The Archeology of Ancient Greece. UK, Cambridge : Cambridge University Press burada sadece press'in paragraf olması lazım. o satıra gelip taba bastığımda yukarısı da geliyo. nası yapıcam ben bunu yahu makaleden çok uğraştım valla. http://i.imgur.com/obIPDrJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Whitley, J. (2001). The Archeology of Ancient Greece. UK, Cambridge : Cambridge University Press cümlesini seç, 1- ribbondan formatı değiştir paragraf olmasın 2- line aralığını değiştir. falan filan kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 space'a bas bunu mu soruyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ginaly dediğini pek anlamadım ama hepsini seçip sağ tıklayıp paragraf dedim oradan special bölümünü hanging yaptım oldu sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ctrl x, ctrl v bu 2sini geliştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar