CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 turn limit 2 dakka yapınca pek sıkılmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Evet çok zevkli ama beklemek bayıyor.Zaten savaşları oto yapmadan oynanmaz sadece öenmli savaşları kendimiz oynuyoruz.Hilmi harıta pek dengeli değildi bir dahakine daha düzgün bir haritada oynayalım. Bende war small medium haritalar hic oynamadım netten indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 savaşlar auto olursa ne anlamıo kalıo bütün strateji savaşlarda zaten.ben her savaşın tadını çıkararak oynamayı tercih ederim(böle caster veya bi rangerın koycan önüne dwarf ohhh al sana savunma) zaten çok dengesiz savaşlarda rakip kaçıyo sizde exp için saldırmazsanız öyle önemsiz combat kalmıo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 11111 senin dediğin gibi oynarsak o oyun bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 haklısın bitmez ama ne yazık ki ben böyle zevk alıyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Zamanında Zone dan oynanıyordu hatırladığım kadarıyla[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 şuan oynamak isteyen warmı.atalım bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar bu konuyu upladım çünkü homam 3 sod u ip uzerınden oyanamak için hep beraber bi zaman belirleyelim. Evet oyuna katılabilecek birileri varsa burdan bi gun ve zman ayarlıyalım. sonra 3 4 artık kaç kişi katılırsa bazı zamanlar homam sod party cevirelim eskileri yaad edelim diyorum varmısınız ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 harbi beyelr Homm 3 oyniyalim ama düz olarak bende armagedons blade ve shadows of death yok erethia oynasak olmamı? :) şimdi cdsinide bulamam ama eğer bulrusam bende oynarım[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben buldum sod cdsi.biz shadow of death oynuyoruz.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 shadow of death şaşmaz hoca sende bul bi yerden sod yapalım diyerlerı sod yanında sönük kalıyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yaw izmirde var mı heroes fanı.. şööle bi cafeye gidip 3-4 saatte biticek bişey acabiliriz:) isteyenler om atsın bana bu aradasu kısaltmaların açılımlarını da yazsanıza baya uzak kalmışım; ben en son elemental bişeysi expensionunu biliyorum ama o da bende yok,ewde shadow of death üzerine kurulu armageddon's blade oynuyorum bu arada ipden oynarken kafayı yersiniz sööliyim..hele adsl filan yoksa "sending data" "recieving data" yazısından sıkılırsınız yani :D[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oynadık zaten bayada zevkli oldu... tabiki adsl şart[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bir sorum olacaktı, SoD oynamaya kalktık arkadaşla IP den ama benim IP mi bi türlü bulamadı arkadaş. Dikkat edilmesi gereken gözden kaçırmış olabileceğimiz bişey war mı? (Ben ADSLim onda da kablo modem war) Firewall ları kapamayı da denedik.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 o banada oldu.hilmican ile msnden direk bağlanıyoruz.o bana gönderiyor teklifi ben kabul ediyorum kendilinden açılıyor oyun. ama ark ile denedim olmadı.cafedeydi o bilmiyorum bende.versiyon uyuşmazlığından da oluyor.ama iki taraftada temiz bir sod cdsi gerekiyor.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amarth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Zonedan hala oynayabilirsiniz ortalama 60-70 kişi oynuyor bu arada wog hakkaten baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 wog'u nas1l kurdugunu anlatirmisin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 wogu kuramadım bende.language sorunu war.ingilizce yapiyorum asagida eng yaziyor.ama dosyaya tikladiğimde trye dönüyor tekrar.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Regional setting den ülkeyi abd falan yap ... klavyeden klavyenin defalut unu yani dil in default un abd ingilizce yapın ... restart atın yukleyın sonra eskı ayarlarına alın ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar