Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Heroes oyununu server üzerinden oynayabileceğimiz bir yer warmı?[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yok ama olmasını bekleyen varmış o da bi gelişme :D[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oho bu saaten sonrada server açmazlar herhalde. ip den oynamak isteyen warmı.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben olabilirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hilmican :) bende oynamak isterim ama daha önce giremedim arkadaşlarla oynamak için cdlerde arkadaşta tekrar yükleyemiyom...:([signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bi grup oluşturup yapalım şu işi.bilgisayarla oynamaktan bıktım. adam herşey aynı anda yapio yapay zeka da iyi sayılır.bi kalede aptal oluyo :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oynayalım homm iyidir. wog u kurmanızı tavsiye ederim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tekrar selam bende h3,arm. blade ve SoD cd leri var.oynamak isteyipte cd si olmayan varsa irtibata gecelim.Ben yakacıkta oturuyorum,işim lalelide. bu arada cd si olupta oynamak isteyen varsa bu haftasonu bi deneme yapalimmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dial-up olarak tanda olsa wog u indiriyom bakalım ... heroes manyagı olarak yarın bıgun olecez wog gormeden arkamızdan wog u gormeden gıttı dıyecekler ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ha hemen ekleyeyim random map generatoru varmı ? orjınal olmayan oyunla sorun cıkarıyormu ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evet ve hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 wog guzel de asırı detay yapmıslar. homm3 sevenler sole adam gibi oyun cevirelim ya.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 wog nedir.expansion gibi birşeymi yoksa net ilemi ilgili.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tmm expansion mıs ben bunla oyalanırım baya bir.çok merak ettim şimdi.bu sadece görev mi yoksa değişiklikler warmı. bu arada msnde yada icqda kuralım bir grup [email protected] icq 41793707[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bendeki shadow of death değişik bir cddeydi.zipli adamın teki yapmış cdsiz oynanıyor.ama yuklerken baya uzun suruyordu.yani bende suan heroes 3 cdsi yok.belki sorun cikartabilir.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 wog bende calısmamıstı cok ıstemıstım oynamayı[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yukledim bendede çalışmadı.kurabilen warmı aranızda. sanırım cdlerle alakası war.ben bitane sağlam h3 cdsi bulim olur sanırım. ilk önce h3 sonra shadowofdeath kurcaksın diyor.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şuan 3 kişiyiz.katılmak isteyen warmı?saat 20,00 den sonra oynarız sabahlara kadar :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben indirdim yükledim. Tam bakamadım gerçi, bu aralar pek vaktim yok. Cd istemiyor çalışırken ama Shadow of Death in yüklü olması gerekiyor. Bide install sırasında sabırlı olun, %0 da bi dakka falan durduktan sonra yüklemeye başladı, 88 gibi bi yerde iki dakika takıldıktan sonra devam etti. Bide yüklemeden önce windowsun dilini ingilizce yada rusça yapmanız lazım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ingilizce yapiyorum olmuyor.türkçe oluo gene restart mı atıcaz[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şuan shadow of death oynayacak warmı ipden.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 WoG için... temiz bir shadowof death lazım ... Dil olarak (Dil+Regional zone falan hepsi ni ABD falan yapın) ... installation directory olarak adam gibi bişi girin C:HMM3 gibi ... WoG dosyalaarını açın ... install çıkacak HMM3 ün içine install edin... kendisi kendi içinde biradet no cd exe oluşturuyor ... kendisinin random map generatoru var ... oyun exp gibi değil sanki yeni biroyun gibi ... MUKEMMEL BISI MUTLAKA AMA MUTLAKA KURUN BULUN BULUSTURUN INANILMAZGUZELVEDE EGLENCELI ... yanı denılebılecek cok fazla sey yok cıdden cokıyı olmus ... yaratıkların level atlaması dıyeyım tahmın edın gerısını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bendeki sod kırılmış.cdsiz oynuyorum yani.ama benim sorunum dil ile ilgili.o yuzden kurmuyor.explorera geliyorum ingilizce oluyor setup ı aciyorum türkçe nebiçim iş..[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 beyler thrain le kapıstık biraz once adam beni paketledi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 homm3 cd leri bulabilirsem bende aranıza katılırım çok da iddalıyımdır.tabi rakibi beklemek bazen çok sıkıcı oluyor size söyliyim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar