Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neil Amstrong ya da lol


jankis

Öne çıkan mesajlar

Neil Armstrong ayda yürüyen ilk insan olarak, yürümeye başladığı an, kameraya doğru gülümseyerek, "Bu benim için küçük ama insanlık için büyük bi adım" demişti malumumuz. Efsaneye göre, bi adım daha attıktan sonra, tekrar kameraya doğru dönmüş, yine gülümseyerek, "Gözün aydın Bay Gorsky" demiş. Bu olayı canlı yayında izleyen milyonlarca insan hiç bişey anlamamış taabi. Bazıları bunun NASA için verilen şifreli bi mesaj sanmış. İşin garibi NASA yetkilileri de bu sözlerin niye söylendiğini bilmiyomuş. Onlar ise Armstrongun bi Rus kozmonata gönderme yaptığını sanmışlar. Ama yapılan araştırmalarda ne Rus ne de Amerikan uzay programında bu isimde bi astronota rastlanmamış.
Astronotlar dünyaya döndüklerinde hem NASA yetkilileri hem de gazeteciler ilk iş olarak "Gözün aydın Bay Gorskynin anlamını sormuş. Armstrong yüzünde alaycı bi gülümsemeyle "Bırakın o da bana kalsın. Belki zamanı gelince açıklarım" yanıtını vermiş.

Aradan yıllar geçmiş. Bi gün bi gazetecinin aklına gelmiş bu laf. Armstrongdan bi randevu alarak buluşmuş ve o sözlerin anlamını sormuş. Emekli astronot, "Bay Gorsky maalesef öldü, dolayısıyla artık açıklamamda sakınca yok" demiş.

Anlattığına göre Armstrong küçükken sık sık abisiyle, evlerinin arka bahçesinde beyzbol oynarmış. Bi gün yine böyle oynarken topları yan bahçeye kaçmış. Küçük Armstrong topunu almak için bitişikteki evde oturan Bay ve Bayan Gorskinin bahçesine girdiğinde şu konuşmaya şahit olmuş:

Bay Gorski: "Lütfenn... Hadi bir kerecik yap Martha!"

Bayan Gorski: "Yaa... Demek sana oral seks yapmamı istiyorsun ha! Tamam, peki. Ne zamanki yan komşunun oğlu ayda yürür, işte o akşam ben de sana oral seks yapıcam. Tamam mı kaz kafalı!"[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 06 June 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zuahahahah güzelmiş ama heralde neil armstrong aya ayak bastığında o adamda karısıda 80 yaşına gelmiştir tahminen o yaştan sonra da olmaz yani :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...