Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Aile evine geçtim adıma fatura yok. Hatta babamın adına olanlarda atılmış. Nasıl adresimi değiştirmem gerekiyor? Ehliyetimi alacam adresini düzelt diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ne faturası sfdj git kimliğinle geçirt babanın evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 direk kimliğinle git ama ordaki memur uyuzluk yapabiliyor bazen o evde kalan 18yaşından büyük biri gelsin falan demişlerdi bana iskenderun'da geçen yıl istanbul'a geldim hiç bişi demedi adresi söyledim eksik söyledim hatta sokağı falan ordan bulmuşlardı bi kağıt veriyor muhtara götürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Muhtara o kağıdı götürmeden adresim sistemde değişmiş oluyor mu? Çünkü ordan direk trafik şubesine ehliyeti almaya gidecem boşuna gitmiyeyim muhtar şartsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 değişiyor hemen gitmene gerek yok uzun vadede gerekli o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Muhtara hemen gitmeme gerek yok yani? Nufustan direk trafiğe gidebilirim? Çünkü onlar sistemde görmek istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 evde kim varsa onun gidip imza atması gerekiyor. kimin yanına geçiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Kimin yanına geçiyorsan o kişinin senin ile gidip imza atması gerekiyor. Oğlu/kızı bile olsa böyle. Hatta oradaki memur evin reisine kabul ediyor musun? Borcu falan filan varsa sana gelir bunu da kabul ediyor musun? diye sorular soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Buddha said: Aile evine geçtim adıma fatura yok. Hatta babamın adına olanlarda atılmış. Nasıl adresimi değiştirmem gerekiyor? Ehliyetimi alacam adresini düzelt diyorlar. baban ile birlikte nüfus idaresine gideceksin. baban olmazsa "valla benimle yaşıo" diye imza atmazsa olmuo. daha 2 ay önce başıma geldi edit: ne muhtarı yahu sene 2014. ikametgahını değiştirio işte adamlar direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Tamamdır saolun birazdan babamla çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ikametgahı o evde olan herhangi birisiyle gitmen yeterli ben de ailemin yanına döndüğümde babamla gitmiştik yada evdeki faturlardan biri senin üstüne olacak onunla gideceksin ki evde ikametgahı olan biriyle gitmen daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar