Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaş Sorunsalı

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Ya kız arkadaşım acaip uykucu öle böle değil 1 senedir birlikteyiz hep aynı hep uykucu.Mesale bi örnek veriyim bugün aradım yarın sinemaya gidelimmi güzel filmler varmış dedim.Ben uyucam dedi bende sinirlenip bağırdım,suratına kapattım..

Ayrılma noktasına geldik,halbiki çok seviyorum :( .Bana bi çare Güzin abla yardım et :( :([signature][hline]Kill For You ! / Genç FB
I love this game !
6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !!
Sosyal ağlarda paylaş

ellimi sallasam ellside seviyorum napıyım..

kız beni takmıo değil miskin bayağı evden dışarı çıkmıyor çok yakında oturuyorus aptler karşı karşıya..her gece evinede gidiyorum.Kız deli bütün gün uyuyor 10dan sonra canlanıo şu miskinliğini geçirmem lazım.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB
I love this game !
6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
spor fln dion dışarı çıkmaya üşenio kız..

kız evim evim güzel evim olayını fazla kaptırmış.Miskinlikle alakalı olduğunu sanmıyorum.Dışarda evde bulabilceğin zevkin 2 katını bulacağını vaadet belki bir çare olur.Böyle ballandıra ballandıra anlat herşeyi:D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

Uyucam uyucam diyo kesin kandırıyo seni Kobe.
bilemiyorum yani o kadarda uykucu olunmaz.Var bunda bi bit yeniği.
Belki kızı hoşlanacağı yerlere götürmüyosun? içinden diyodur of yine sıkılcağıma evde otururum diyodur?
şöyle sevdiği bişeyler yapta bi daha çağırınca can ata ata gelsin kız dışarı.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...