SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bugünlerde konsolunuzda hangi oyunla cebelleşiyosununz oyun nasi güselmi alinmali mi? ;P arada almadıım oyunlar hakkinda bilgi çikar belki :D bende ps2 var ffx[faynil fantasi iks] in sonundayim ben hayatimda böle güzel oyun oynadığımı hatırlamıyorum oynamayanlara kesinlikle.. hayır hayır şiddetle tavsiye ediyorum ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 uzun bir ara verdikten sonra getawayi bitirdim tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 oyunun grafikleri dedikleri kadar iimi yoksa baştan savmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bence oyunun grafikleri iyi. Baştan savma değil,aksine hiçbir oyunda olmadığı kadar uğraşılmış. Londra'yı 1e1 modellemişler bence bu herşeye bedel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Vice City herzaman oynarım(bolum kasmam,free takılıyorum). Tekken Tag (Arkadas ortamında) Pes 2 (yıne arkadas ortamında) Silent Hıll 3 (Mutlaka alınması gereken bır oyun,muthıs grafıklere sahıp,konu yıne muhtesem.Bulmacalar daha kolay 2. sıne gore).[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kuzene gittikçe MGS Substance - GTA Vice City - LoTR TTT[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bı poh oynıyamıyorum cunku ps2 ım yokkk[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 PS2 yok + ÖSS oynuyorum heuhe[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 vice city (zevkli ancak beceremiom) bi kaç gün sonra rise of nations ve cs oynamaya başlicam beklediğim oyunlar: frozen throne ve lionheart[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Primal **** Enter the Matrix ***** Silent Hill 3 *** Pro Evulation Soccer 2 ****[hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Şu anda üzerinde ne var? yada ben üzerime rahat bişeyler alırken sen neden kendine içecek bişeyler almıyorsun?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 çok komik...[hline] Aluvian da noob çençantir - Retired... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 GTA VC. [bitirdim ama %100lemeye kasıom ] Mortal Kombat 5.[ ole oynuom ] MGS[bitirdim dog tags kasıom] Virtua Fighter 4[2 akira vede vanessayi Full rank ettim :) ][hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 mortal kombat 5 ne zaman çıktı yahu ? bi tane MK oyunu vardı çıkalı baya oldu o MK 5 mi oluyor acaba ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 deadly alliance 5 olarak geçiyor sanırım hmm pc de edinmenin bi yolu yok galiba :([hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet deadly dır o. Oyun guzel ama bır tekken asla olamaz.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla şu an oyundan çok storyline a bakıyorum merak ettiğim bir sürü şey var :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nba playoff 2003 medal of honor the thing terminator 3 raise of machines flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dis sen vice city sevmeyen adamsın, o yuzden sen yorum yapma :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 True Love süper oyun ehe :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dis aynen bende tüm mortallar kombatlardan ireniyom bi mega drive da manyaklar gibi oynadiim başkası yok mortal kombat 5 i aldim 10dk oynadim sonra gittim deiştirdim bozuk bu abi koyunca garip garip sesler gelio makinadan die ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar