Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda Ne oynuyosunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugünlerde konsolunuzda hangi oyunla cebelleşiyosununz oyun nasi güselmi alinmali mi? ;P arada almadıım oyunlar hakkinda bilgi çikar belki :D

bende ps2 var ffx[faynil fantasi iks] in sonundayim ben hayatimda böle güzel oyun oynadığımı hatırlamıyorum oynamayanlara kesinlikle.. hayır hayır şiddetle tavsiye ediyorum ;P
Mesaj tarihi:
bence oyunun grafikleri iyi. Baştan savma değil,aksine hiçbir oyunda olmadığı kadar uğraşılmış. Londra'yı 1e1 modellemişler bence bu herşeye bedel..
Mesaj tarihi:
Vice City herzaman oynarım(bolum kasmam,free takılıyorum).
Tekken Tag (Arkadas ortamında)
Pes 2 (yıne arkadas ortamında)
Silent Hıll 3 (Mutlaka alınması gereken bır oyun,muthıs grafıklere sahıp,konu yıne muhtesem.Bulmacalar daha kolay 2. sıne gore).[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
vice city (zevkli ancak beceremiom)
bi kaç gün sonra rise of nations ve cs oynamaya başlicam

beklediğim oyunlar:
frozen throne ve lionheart[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
Şu anda üzerinde ne var?
yada ben üzerime rahat bişeyler alırken sen neden kendine içecek bişeyler almıyorsun?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir
Mesaj tarihi:
GTA VC. [bitirdim ama %100lemeye kasıom ]
Mortal Kombat 5.[ ole oynuom ]
MGS[bitirdim dog tags kasıom]
Virtua Fighter 4[2 akira vede vanessayi Full rank ettim :) ][hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. "
Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaj tarihi:
mortal kombat 5 ne zaman çıktı yahu ?
bi tane MK oyunu vardı çıkalı baya oldu o MK 5 mi oluyor acaba ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
deadly alliance 5 olarak geçiyor sanırım
hmm pc de edinmenin bi yolu yok galiba :([hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
valla şu an oyundan çok storyline a bakıyorum merak ettiğim bir sürü şey var :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
dis aynen bende tüm mortallar kombatlardan ireniyom bi mega drive da manyaklar gibi oynadiim başkası yok mortal kombat 5 i aldim 10dk oynadim sonra gittim deiştirdim bozuk bu abi koyunca garip garip sesler gelio makinadan die ;P
  • Yeni Oluştur...