Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda Ne oynuyosunuz ?

SeriaLKilla

Öne çıkan mesajlar

bugünlerde konsolunuzda hangi oyunla cebelleşiyosununz oyun nasi güselmi alinmali mi? ;P arada almadıım oyunlar hakkinda bilgi çikar belki :D

bende ps2 var ffx[faynil fantasi iks] in sonundayim ben hayatimda böle güzel oyun oynadığımı hatırlamıyorum oynamayanlara kesinlikle.. hayır hayır şiddetle tavsiye ediyorum ;P
Sosyal ağlarda paylaş

Vice City herzaman oynarım(bolum kasmam,free takılıyorum).
Tekken Tag (Arkadas ortamında)
Pes 2 (yıne arkadas ortamında)
Silent Hıll 3 (Mutlaka alınması gereken bır oyun,muthıs grafıklere sahıp,konu yıne muhtesem.Bulmacalar daha kolay 2. sıne gore).[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

vice city (zevkli ancak beceremiom)
bi kaç gün sonra rise of nations ve cs oynamaya başlicam

beklediğim oyunlar:
frozen throne ve lionheart[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

mortal kombat 5 ne zaman çıktı yahu ?
bi tane MK oyunu vardı çıkalı baya oldu o MK 5 mi oluyor acaba ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

deadly alliance 5 olarak geçiyor sanırım
hmm pc de edinmenin bi yolu yok galiba :([hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu an oyundan çok storyline a bakıyorum merak ettiğim bir sürü şey var :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...