Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acil lütfen...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler istanbulda olup biri patch dosyalarını cd ye çekip bana verbilir mi? paketi yeni bağladım 10 saat download gösteriyor. lütfen bir yardım...
Mesaj tarihi:
pardon konu ile alakasız ama ek paketinide beraber mi aldın yoksa sırf empire divided imi aldın?cok merak ediyorum ek paketini alınca yine patch yuklemesi o kadar uzun mu surecek diye..
Mesaj tarihi:
yaw sabahtan beri deniyorum patch 6 yı çekmedi bi türlü zannedersem soe de bir sorun var. bide swg oynatan int. cafe biliyor musunuz? varsa gidip ordan aliyim bari. madem sizlerden vern çıkmadı....
Mesaj tarihi:
büyükçekmece de istanbul, pendik de istanbul. ne cıvarda olduğunu söyleseydin belki daha etkili olurdu yardım çağrın.

herneyse, 6. patch, oyunu kapatıp yeniden başlatmana rağmen hata veriyorsa swg klasörünü aç ve patch_06.tre isimli dosyayı sil ve oyunu yeniden çalıştır ki sıfırdan başlasın 6'yı indirmeye.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
kadikoy tarafindan yardim gerekirse yardim edebilirim de karshiya gecmek biraz kasiyor acikcasi kopru trafigi cekilmez bi durumda hele bugun deli oldum ...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
  • Yeni Oluştur...