madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya beyler istanbulda olup biri patch dosyalarını cd ye çekip bana verbilir mi? paketi yeni bağladım 10 saat download gösteriyor. lütfen bir yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 pardon konu ile alakasız ama ek paketinide beraber mi aldın yoksa sırf empire divided imi aldın?cok merak ediyorum ek paketini alınca yine patch yuklemesi o kadar uzun mu surecek diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sadece empire divided Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yardım edecek bi adam yok mu be koskoca forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bilgisayarı gece açık bırakıcan sabahleyin güzel güzel oynuycan :P[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 patch 6 da hata veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tekrar bağlanırsın patch 6 dan devam eder[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaw sabahtan beri deniyorum patch 6 yı çekmedi bi türlü zannedersem soe de bir sorun var. bide swg oynatan int. cafe biliyor musunuz? varsa gidip ordan aliyim bari. madem sizlerden vern çıkmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 büyükçekmece de istanbul, pendik de istanbul. ne cıvarda olduğunu söyleseydin belki daha etkili olurdu yardım çağrın. herneyse, 6. patch, oyunu kapatıp yeniden başlatmana rağmen hata veriyorsa swg klasörünü aç ve patch_06.tre isimli dosyayı sil ve oyunu yeniden çalıştır ki sıfırdan başlasın 6'yı indirmeye.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fatih istanbul iyimi.şimdi yine indirmeye çalışıyorum ama yine durdu. çaresiz bekliyorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bana uzakmışsın üzgünüm :/ (avcılar)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaw sen yapacaksan ben gelirim orayada sonuçta bi otobüs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 çekeriz veririz canım, taş atıcaz da kolumuz mu yorulcak :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 saolasın be bi sen çıktın var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kadikoy tarafindan yardim gerekirse yardim edebilirim de karshiya gecmek biraz kasiyor acikcasi kopru trafigi cekilmez bi durumda hele bugun deli oldum ...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar