Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Merhaba arkadaşlar bugün okudum da nereden hatırlamıyorum link veremeyeceğim Amerika'da alınan WoW kutu sayısı 600.000 i bulmuş. Daha oyun yeni çıktığı için de hızla artıyormuş. 750k-1m arasında US oyuncusu olacağı tahmin ediliyor. Daha Avrupa ve Kore'de beta aşamasında olunmasına rağmen aşırı talep var bildiğiniz üzere. FB ilk günü (aramızdan bazıları daha iyi bilir :) ) felç olmuş sunucular. Kore'de de FB'ya geçiliyor. Zaten MMO manyağı olan uzak doğu ve Avrupa'yı katarsak, WoW oyuncularının sayısının dünya çapında 1.5-2m gibi bir sayıya ulaşması bekleniyor ki böyle bir rakama ulaşan tek oyun Ragnarok. O da asosyal uzak doğuluların kız tavlama mekanı olduğu için =P Everquest ve SWG'nin kullanıcı sayısı max 200k dolaylarında olmuşken, bu inanılmaz bir rakam. Ve işin bir diğer boyutu, blizzard paraya vurdu artık. Her ay yaklaşık 1.5 milyon x12 euro para gelecek adamlara kutu paraları hariç, 18 milyon euro ediyor. Bu devirde MMOcu olmak var =) Ama o para son kuruşuna kadar helal olsun adamlara.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Ocak 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ah bi starcraftın devam oyununu yapsalar başka bişey istemiyom. Yapacaklarını bilsem blizarda bağış bile ypaardım :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 helal olsun ma birde esen elektornik isine yparasa dah ayrı bir sevincem :([signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: spawn77, 15 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Ah bi starcraftın devam oyununu yapsalar başka bişey istemiyom. Yapacaklarını bilsem blizarda bağış bile ypaardım :) World of Starcraft hehe =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Starcraft i bilmiyorum ama D2 ye yeni patch çikmayacak bunu açıkladılar ; WoW böyle delirmeseydi 2 sene sonra Diablo3 çıkar derdim ama artık bilemiyorum yani :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar