karatan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 KDL-40HX700 Sony LCD TV 32PFK4309 Philips Led TV Toshiba WT8 Encore Tablet Elimdeki cihazlar bunlar arkadaşlar. Şimdi sorun şu tabletten led tv ye görüntü aktaramıyorum hdmi kablosu ile. Aynı kablo ile lcd tv ye görüntü aktarabiliyorum. Led tv ye bilgisayardan çıkış verdiğimde (hmdi olarak yani) ya da uydu cihazını(atlanta) veya cep telefonunu bağladığımda yine görüntü alabiliyorum. Yani ayrı ayrı bakıldığında her ikisinde de sorun yok gibi. Yalnız led ile tablet birbiriyle sanki uyumsuz gibi. Belki güç gerekiyordur diye tableti şarj esnasında bağladım led'e yine olmadı. Sabahtan beri uğraşıyorum deli etti tatil gününde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 değişik kablolar dene bazı kablolar bazı cihazlarda çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kabloda sorun var gibi gelmiyor bana. telefondan görüntü atabildim led'e bir de tabletten Lcd'ye attım. tabletten led'e olmuyor işte. ama bulabilirsem kablo deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bir cihaz vardı adını bilmiyorum tüm hdmi çıkışlarını toplayıp tv ye yönlendiren sonra dokunmatik ekranından geçişler yapılabiliyor yada kumanda ile bir araştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Tahminen tabletin 1080p veya üstü görüntü çıkışı veriyor. TV lerde 720p veya 1080p üstü çözünürlüğe çıkamıyor. Çözünürlüklerini kontrol et. (ses var görüntü yok ise sorun budur yani. görüntü alamadığın tv ye tableti bağlayıp mp3 falan aç ses geliyor ise dediğim gibidir) edit: tabletin çözünürlüğü 1280 x 800 px imiş zaten. dediğim olamaz yani. ama yinede sadece ses alabiliyor musun dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 tv ekranında no signal diyor. en ufak hareket yok yani. şimdi vatanda çalışan bir arkadaşı aradım. aynı tablet tv olacak şekilde denemesini rica ettim. o çalıştırmış. yarın olmadı tabletimi kablomu alıp gideceğim. sanırım sorunun nerede olduğu net biçimde görünür o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Yanlış bilgi vermiş arkadaş. Başka bir philips'te çalıştırmış. Benimkinden değil. Ben gittim denedim 2 farklı kablo ile yine görüntü alamadık. Sanırım tv sadece tableti desteklemiyor. Daha önce hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Farklı hdmi çıkıslarını kontrol ettınızmı?bazı hdmi girişleri desteklemıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 led tv nin arkasında 2 tane hdmi çıkışı vardı zaten her ikisini de denedim. ya şimdi düşünüyorum da tv-hdmi açısından; bilgisayar çalıştırıyor, receiver çalıştırıyor telefon da çalıştırıyor. tablet de her türlü televizyonda çalışıyor sadece ikisi beraber çalışmıyor nasıl bir iş bu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 phılıpsın androıdde çalışan stream uygulamısını ındırıp denermısın?tablet-tv uyumsuzlugumu hdmı sorunumu anlarsın kesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 uygulamayı tablet için diyorsan tablet windows tablet android kullanmıyorum yani. o uygulama yoktur sanırsam ama bakarım win8 için. gerçi cep telefonu android fakat onda zaten bağlantı sorunu yok tık diye görüyor takar takmaz telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar