sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/ntv/nbatv/default.asp eh arkadaşlar hatta yetmedi buyrun[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hanginize inanıcaz :-)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: LvL_Sabo, 13 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki:http://www.ntvmsnbc.com/ntv/nbatv/default.asp eh arkadaşlar hatta yetmedi buyrun tabi ki buna inanıcan. link verdim daha ne olsun[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yada son dakikada değişmiş olabilir iki maç vermeleri anlaşmalarına aykırı olur sanırsam[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 2 maç verebiliyorlar sözleşmelerine aykırı değil. ancak batug.com o listeyi 1 ay önceden yayınlıyor. arada değişiklik olmuştur büyük ihtimalle ntv'nin spikerleri sunuyo sonuçta maçı, ntv'nin hata yapacağını sanmıyorum ayrıca 2 maçı veremez büyük ihtimalle bugün çünkü aralarında tam 2 saat var. yetmez büyük ihtimalle, bitmez ilk maç ikinci başlayana kadar.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
fiona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 maç nasıdı arkadaşlar dün ben izleyemnedim de...:-?[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 rockets bi güzel yendi uzatmada.. bob sura bu yaşında 35 sayı ile career-high yaptı..t-mac 18 sayı 7 asist..carter 17 kidd 16 sayı atınca tabi rockets yendi..yao ming de baya kötü oynadı bu arada..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yao ming i bi sevemedim herif vücüdunu kontrol edemiyormuş hissi uyandırıyor bende...[signature][hline]
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kahretsin ilahmıyım neyim:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 biraz önce tekrarına şöyle bi göz attım maçın tek heyecanlı yanı overtime'a gitmesi olmuş :P bu arada millet carter-mcgrady çekişmesi beklerken ikisi de susmuş benim beklediğim gibi bob sura 33 sayı atmış bu baya garip yannıs ahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 maçın nerdeyse tamamının tekrarını izledim güzel maç olmuş b@b sura coşmuş :D rocketsda beklenenin aksine hep benchdekiler falan başarılı oldu mutombo vs.. new jerseyde jason kidd baya iyi oynadı aslında ama jeffersonın eksikliğini daha ilk maçta belli ettiler. carter da istenileni veremedi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Öne çıkan mesajlar