Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Jersey Nets @ Houston Rockets

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hanginize inanıcaz :-)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
yada son dakikada değişmiş olabilir iki maç vermeleri anlaşmalarına aykırı olur sanırsam[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
2 maç verebiliyorlar sözleşmelerine aykırı değil. ancak batug.com o listeyi 1 ay önceden yayınlıyor. arada değişiklik olmuştur büyük ihtimalle
ntv'nin spikerleri sunuyo sonuçta maçı, ntv'nin hata yapacağını sanmıyorum

ayrıca 2 maçı veremez büyük ihtimalle bugün çünkü aralarında tam 2 saat var. yetmez büyük ihtimalle, bitmez ilk maç ikinci başlayana kadar.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
rockets bi güzel yendi uzatmada..
bob sura bu yaşında 35 sayı ile career-high yaptı..t-mac 18 sayı 7 asist..carter 17 kidd 16 sayı atınca tabi rockets yendi..yao ming de baya kötü oynadı bu arada..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
kahretsin ilahmıyım neyim:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
biraz önce tekrarına şöyle bi göz attım
maçın tek heyecanlı yanı overtime'a gitmesi olmuş :P

bu arada millet carter-mcgrady çekişmesi beklerken ikisi de susmuş benim beklediğim gibi
bob sura 33 sayı atmış bu baya garip yannıs ahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
maçın nerdeyse tamamının tekrarını izledim güzel maç olmuş b@b sura coşmuş :D rocketsda beklenenin aksine hep benchdekiler falan başarılı oldu mutombo vs.. new jerseyde jason kidd baya iyi oynadı aslında ama jeffersonın eksikliğini daha ilk maçta belli ettiler. carter da istenileni veremedi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...