EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Böyle bi resim vardı.Bende balık ekledim resme akvaryum havası vermeye çalıştım.Nasıl olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 pek olmamış gibi yaf akvaryum havası yok suyun yarattığı kırılmalar su akımları fln[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 su hissi vermek için napılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sadece balık koyarak akvaryum etkisi veremezsin ama. ısıgın kırılması ve suyun dalgalanmaları bunların icindeki cisimlere etkileri vs. cok zor iş yani.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Ocak 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 çözünürlük farkı resimlerde feci göze batar... akvaryum/balıklar bulanıksa kadın da bulanık olmalıdır. su efektinden daha önemli bence bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kaç para[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o bulanıklık olayı balıkların daha arkaplanda kaldığını vurgulamak için aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hatun daha bulanik olsun diyor yani. bende katiliyorum. :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 teknik noktalar bir yana görsel olarak güzel bişey olmamış.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 görsellikten çok teknik olarak akvaryum hissi vermek istiyorum ben hehe.[Bu mesaj EagleEye tarafından 12 Ocak 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eee ööö cok zor ama boyle bir efekti hakkıyla yapmak. tutorial bak istersen www.good-tutorials.com.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aa sağol süper siteymiş.yeni version aquagirlle bi kaç saat sonra yine karşınızda olucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 renkler ışıklar gölgeler netlikler ve maskeler ile uğraşman gerekicek. ama ilk işin balıkların gölgesini göstermek olsun. ordaysalar gölgeleri olmalı..[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bide birşey farkettim benim photoshoptaki filtreler eksik sanki en son photoshop 5 kullanmıştım sanırım.bunun iki katı filtre vardı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 silinmis olabilirler.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 baktım orayı akvaryum yapamıyorum, bende kızı akvaryuma koydum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Birincide kadın ön plandaydı ve hoşuma gitmedi diğil :D İkincide ise akvaryum havası bana göre var, ışık falan hikaye emek uğras şahane :) Çok beğendim ikisinide. Ellerine salık Eagle Bey (bu kafiye bu uyak tey tey) :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ikincisi zaten akvaryum ehah teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bak fikir guzel hatun ise ap ayri lakin hicmi film izlemedin bre adam :D Sacin basin dagilir genelde suyun icindeyken. akimlara gore saga sole yatar dimi? Hani su tom hanksin bir filmi vardi ... neyse kisaca aklinda olsun o saclar kalksin biraz ahenkle Bunun disinda akvaryum da bile olsa o golge ole olmaz Cnku unutmaki o altindaki kum bile isik gelince parlar ve bud hatunun cenesinin ve diger assagi bakan yerlerinin kumla beraber parliyor oldugu anlamina gelir Bu effecti simdiki resimdeki kizla yapamazsin tavsiyem eger kiz kendiliginden bir layersa burn ve smdge vs kullanman birkac ayar ve tamam(ole bir yazdimki sanki cok kolay)[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 akvaryuma fazla benzememiş ama kız süfermi$.icq su msn si warmı bu kızın :P[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kadına auto level vermeyi dene istersen bi renk tonoji cok acik duruyor akvaryuma göre[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet böyle daha iyi oldu buda öbürküsü.biraz daha iyi oldu gibi[Bu mesaj EagleEye tarafından 14 Ocak 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Evet resimleri kaydettim bile :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar