benjani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 100mbit fiber var 7mb/s ile torrentten dosya çekerken, torrent'in olduğu pc internet sitelerini açmıyor.diğer pc lerde sorun yok ama, bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Modemin client başına maksimum desteklediği connection sayısına takılıyor olabilirsin. Upload değerini de düşürmen yerinde bir davranış olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Şöyle diyim bence Connection sayın çoksa upload i düşürmende işe yaramaz... Upload değerin ttnet ise 1mbit sınırla eğer süperonline ise 2.5mbit yap connection sayından dolayı olan bir sorunsa zaten torrent başına connection u 250 yi geçmemesini sağla upload slot 4 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 diyosa doğrudur aga adamın internet alemine katkısı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Yukarıda yazılanlara ek; utorrent seçenekler bölümünde "bittorent" sekmesi içerisinde "bant genişliği yönetimini etkinleştir" bölümü var. buna tik koyduğun zaman dinamik olarak başka bir veri akışı olduğunda sana yetecek bandwidth bırakıyor. Ana olay eş sayısı tabi; overload çekecek kadar yüklenmemen lazım. Bendeki 100mbit ayarı aşağıdaki gibi; Max bağlantı sayısı: 1500 Torrent başına max eş: 500 Tor başında gönderme yuvası: 10 Protokol şifrelemesi giden: Etkin bt.allow_same_ip: true bir kaç tane daha cache tweak var ama çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Wireless üzerinden bağlanıyorsan , wireless adaptör sapıtıyor olabilir(heleki usb aygıtsa).Bende de aynı sorun oluyordu torrent ile birşey indirirken,hatta bendeki wireless adaptörün usb bağlantısı gidip geliyordu sürekli.Max connection sayısını torrent başına 50 ye çektim.Aktif torrent sayısını da 2 ye ayarladım.Şu an hiçbir sıkıntı olmuyor.Zaten 50 seedera bağlanıp da torrenti full hızla çekemiyorsan(50mbit bağlantı için), tracker çok dandik demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Benim de utorrent ile baglantim patliyor. Dun mesela hic donwload yapmadan acik biraktim Utorrent'i 10 dakika sonra internet patladi. Ben router'in hafizasi yetemiyor diye dusunuyordum. Roter'a fazla yuklenince sapiyoyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar