paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Selam, AC özellikli router'ın gerçek anlamda fark yaratması söz konusu mudur? AC destekli mobil cihaza pek denk gelmedim ben. Pazarlama taktiği gibi birşey mi yoksa almışken AC destekli mi alayım? Asus RT-AC68 veya RT-AC87 modellerinden birini uygun fiyata tedarik etme ihtimalim var. Edit: RT-AC87 karizma harici fiyata değecek çok fazla bir şey sunmuyor gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 1 senedir var o alet firmware leri güzel oldu oturdu Bir müşterim için kurulum yaparken 1 ay civarı kullandim AC ler henüz patlayamadı bitürlü. ama illa iyi bişi istersen mantıklı olan Linksys EA6900 iyi bir model Bluray stream yaparken sıkıntı yaşamıyorsun cVPN ile hazır paket+Router bundle veriyoruz mesela ama bitürlü EA6900 deneyemedim. Sadece toptancıda kısa süreli deneme fırsatım olmuştu arayüzü filan hızı çok iyidi Yani tavsiye ederim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar