hidan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 beyler askere gitmek için başvurdum tecili bozdurup, tazminat almak için sevk kağıdının gelmesinimi beklicem? şubatta gitmek için başvurdum bu arada , ocakta e-devlete sevk kağıdın düşer dediler tecrübeli arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tazminat nedir ben de aynı şeyleri yaptım ben de dün daha ama senin farklı bişey mi var tazminat fln bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çalıştığın iş yeri eğer anlayışlı ise kağıda gerek kalmadan seni işten çıkartıp tazminat verebilir. Ama böyle birşeye yanaşmıyorlarsa kanuni olarak bir istifa dilekçesi yazıp ek olarakta sevk belgesini sunarsan tazminatını alabilirsin. 2 sene önce böyle yapmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hee o tazminat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar