Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 arkadaşla tartışmaya girdik orta dünyada kıbleyi baraddur mü alıyoruz yoksa isengardda ki kule mi? ben baraddur diyorum ama saruman müslüman diyor arkadaş isengard diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 önce abdest alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 niyet önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben 3 alıyorum rahat oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sizin kibleniz sasmis, siz hic kilmayin namaz mamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 orta dünya yazarımızın kafasının içerisinde olduğuna göre. ve yazarımızın içerisinden de kıble yine kabe doğrultusunda olduğuna göre. kıblemiz yine kabedir şapşik kardeşim. ama orta dünyanın içerisinde iken nereye göre alacağım diyorsanız.. o zaman tolkien amcanın makatına bir pusula sokmanız gerekiyordu yaşadığı dönemde sürekli hareket halinde adam çünkü. fakat şu an mezarında ki konumuna göre sabit bir yön belirleyebilirsiniz. size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar