BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Kız güzel de, trafik durduracak kadar da değilmiş.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 RamsesII said: kızın fiziği güzelmiş yalnız... nefes alsa yetmiyor mu zaten sana?
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SEn beni biriyle karıştırdın galiba aluriel.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Başka topic'lerde Adriana Lima'ları beğenmeyenler bu kıza güzel demiş. Ha adamla kıyaslayınca güzel de, öteki türlü battle star galactica.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Evlilik teklifi denmisken sunu sakin unutmayin! Iyi kotu bi evlilik teklifi senaryasu yazin oynayin bence. Esim bana evlenelim mi? falan demisti. Fikir ondan ciktigindan o teklif etmis gibi oldu. Simdi izledigimiz her romatik filmde, dizide vs. icinde evlilik teklifi gecen her olayda bana bakar, -Bana sen hic evlilik teklifinde bulunmadin boyle!@#@ der. Boyle laf yememek icin aman diyim, iyi kotu yapin biseyler.
Öne çıkan mesajlar