RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kızın fiziği güzelmiş yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Kız güzel de, trafik durduracak kadar da değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 herifin tipi ne feciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ikisi de rukuslukten olecek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 RamsesII said: kızın fiziği güzelmiş yalnız... nefes alsa yetmiyor mu zaten sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SEn beni biriyle karıştırdın galiba aluriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 inşallah cok mutsuz olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Başka topic'lerde Adriana Lima'ları beğenmeyenler bu kıza güzel demiş. Ha adamla kıyaslayınca güzel de, öteki türlü battle star galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Evlilik teklifi denmisken sunu sakin unutmayin! Iyi kotu bi evlilik teklifi senaryasu yazin oynayin bence. Esim bana evlenelim mi? falan demisti. Fikir ondan ciktigindan o teklif etmis gibi oldu. Simdi izledigimiz her romatik filmde, dizide vs. icinde evlilik teklifi gecen her olayda bana bakar, -Bana sen hic evlilik teklifinde bulunmadin boyle!@#@ der. Boyle laf yememek icin aman diyim, iyi kotu yapin biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar