Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sis!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece çok kötü idi, vapur ve motor seferleri iptal edildi, eve gitmek için binbir zorluk cektik.

ama köprü üzerindeki görüntü güzeldi :) sanki bulutlar aşagıya inmiş gibi, 3 metre ötesini bile goremiyordunuz, köprü aydınlatmalarıda film setinden çıkmışcasına ambiyans katmıştı.

yinede eve gitmek işkence haline alıyor, istanbulda sis kar ve yagmur yagması yasaklanmalı.
Mesaj tarihi:
ben dün okula giderken otobüsle köprüden geçioduk
böle etraf hiç bi şekilde gözükmüo. Havada gidioruz böle bembeyaz bi yer içinde.
"Cennete giden otobüs bu olsa gerek?" dedim kendi kendime. resmen o şekildeydi. boşluğa gittik böle bembeyaz bi yer.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
korkma uçak kazasnda ölme ihtimalin bikaç milyonda bir:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Heybeliada'da gözgözü görmüyordu. Bende çıktım dışarı oturdum. Mükemmel oldu. Etrafı izledim [Ne gördüysem artık :P]. Tavsiye ederim...[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
With a rainy heart ..
Mesaj tarihi:
abi dün gece bahçesehirden bakirköye 0 görüs açisiyla geldim desem yeridir.
Adeta el yordamiyla:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
an itibariyle -14ocak 14:14- (an da güsel oldu bu arada ;) ) istanbul büy. belediyesi sistesinden yukardan kameralara tıklayarak ulaşılacak sayfada mecidiyeköy'e tıklamanız halinde sonuna kadar hissedebileceğiniz şey "sis"tir arkadaşlar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
istanbul bahçelievlerden bildiriyorum
Su an hava puslu ancak sis var diyemeyiz.
Çok soguk ve kar kokuyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:

14 Ocak 2005. Sabah Saat 7:38. Boğaz Köprüsü ile Avrupa Yakasına geçilmek üzeredir.
Ya da biz öyle umuyorduk......

[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ben izmitteyim basketbol antrenmanından donerken minibusle valla acaipti bakıyom onumuzdeki yola 5 metre ilerisi gorunmuyordu.. su an sis yok..
  • Yeni Oluştur...