Berk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 erenköyde, odamdan karşıdaki sitedeki dairenin tvsini seyredebiliyorum yok hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 elimi uzatıp görememek güzel bi duygu. gözlerim yaşardü[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 wow[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gece çok kötü idi, vapur ve motor seferleri iptal edildi, eve gitmek için binbir zorluk cektik. ama köprü üzerindeki görüntü güzeldi :) sanki bulutlar aşagıya inmiş gibi, 3 metre ötesini bile goremiyordunuz, köprü aydınlatmalarıda film setinden çıkmışcasına ambiyans katmıştı. yinede eve gitmek işkence haline alıyor, istanbulda sis kar ve yagmur yagması yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben dün okula giderken otobüsle köprüden geçioduk böle etraf hiç bi şekilde gözükmüo. Havada gidioruz böle bembeyaz bi yer içinde. "Cennete giden otobüs bu olsa gerek?" dedim kendi kendime. resmen o şekildeydi. boşluğa gittik böle bembeyaz bi yer.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 okulun bahçesi resmen bembeyazdı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Beyler korkutmayın bu akşam istanbula uçakla geliyorum :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 korkma uçak kazasnda ölme ihtimalin bikaç milyonda bir:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ahahah sağol ya çok rahatladım :) o milyonda bir bana tutarsa napicam[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Heybeliada'da gözgözü görmüyordu. Bende çıktım dışarı oturdum. Mükemmel oldu. Etrafı izledim [Ne gördüysem artık :P]. Tavsiye ederim...[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok be abi Allaha emanet sen rahat ol!!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oha yani o kadar yoğun bir sis var..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 123) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben ankaradayım ama tvden gördüm o yaw öle[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi dün gece bahçesehirden bakirköye 0 görüs açisiyla geldim desem yeridir. Adeta el yordamiyla:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 an itibariyle -14ocak 14:14- (an da güsel oldu bu arada ;) ) istanbul büy. belediyesi sistesinden yukardan kameralara tıklayarak ulaşılacak sayfada mecidiyeköy'e tıklamanız halinde sonuna kadar hissedebileceğiniz şey "sis"tir arkadaşlar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sabah vapurla eminönü'ne giderken görüntü süperdi resmini çekcektim ama etraftaki baltalamalar yüzünden çekemedim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Dün akşam 8 de yola cıktı otobüs bursadan ve sürekli sis vardı 50-60 ile gittik ve yalova feribot seferleri iptal olmuştu karadan körfez i dolaştık 2.5 saatlik yolu 4 saat'te geldim.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu sabahta baya sis vardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 istanbul bahçelievlerden bildiriyorum Su an hava puslu ancak sis var diyemeyiz. Çok soguk ve kar kokuyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 14 Ocak 2005. Sabah Saat 7:38. Boğaz Köprüsü ile Avrupa Yakasına geçilmek üzeredir. Ya da biz öyle umuyorduk......[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel[Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben izmitteyim basketbol antrenmanından donerken minibusle valla acaipti bakıyom onumuzdeki yola 5 metre ilerisi gorunmuyordu.. su an sis yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 . [Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bayaa bi kaza oldu[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar