Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sis!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha lazer tutuyom çok zevkli
edit:// karşı apartmana geliomuş haberim yok :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Ocak 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Onu bunu bırakın hava güzel bozdu. Şubata doğru da ağır hava şartları geliyormuş.... Geç de olsa kışa giricez sonunda[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Tem olayı ciddi gözüküyor .. 500 metre falan doğruysa çok büyük bir kaza demektir . KEsin haberlere çıkmıştır. Bilen var mı çıkıp çıkmadığını[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Bilinmeyen bir güç bizi kendine doğru çekiyor!!!!
Oh sadece sismiş :)
Ama burada rüzgara rağmen görüş çok düşük, karşı apartmanı zor görüyorum... 30 metre anca vardır.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
şööle bi camdan baktım burası da biraz daha dağılmış gözüküyo...
Bahçeşehir[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
İyi geceler sayın seyirciler. Şuan sizlere K.Bakkalköy mevkiinden sesleniyorum. Sayın seyirciler normal şartlarda bulunduğum noktadan şehir ışıkları muhteşem bir tablo oluşturur ancak sis nedeniyle burnumun ucunu bile göremiyorum.

Hepinize tekrar iyi geceler diliyorum, kendinize dikkat edin diyorum.

Selamon - Paticik Haber - K. Bakkalköy - İstanbul[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
  • Yeni Oluştur...