xueshen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yabancı Sinema "Lara Croft - Tomb Raider" 14.01.2005 21:00 / TRT1 Yönetmen: Simon West Orijinal Adı: LARA CROFT – TOMB RAIDER Oyuncular: Angelina Jolie, Noah Taylor TRT izleyicilerini sanal dünyanın aksiyon kahramanı Lara Croft ile buluşturuyor. Yönetmen Simon West imzalı filmde Angelina Jolie, John Voight, Iain Glen ve Daniel Craig rol alıyor. Lara Croft’u bu kez hayatının en zorlu mücadelesini vermek zorundadır. Eski çağlarda uzay ve zamanın derinliklerinde sıkışmış bir tabletin iki parçasını bulup, bir araya getirmeye çalışacaktır. Bu tabletleri ele geçirecek kişi evrendeki en büyük gücün de sahibi olacaktır. Croft’un tabletlere ulaşabilmesi için çok güçlü ve tehlikeli olan gizli bir topluluğun girmesi gerekmektedir. İnsanoğlunun kaderi artık Lara Croft’un ellerindedir.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Saol kardeş :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 önceden uyarılmaıs iyi oldu, artık kaçırmıycam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sağol bea . çok izlemek istiyodum şu filmi .millet öwüp durmuştu zamanında ama gidememiştim. bari mısır felan patlatıyım.[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Seslendirme pek göze batmıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 angelina filmden daha guzeldi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 izleyemedım tuh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 babasını yazmayı unutmuşsn john voight oynuo :D güzel film ama angelina daha da güzel. seslendirmede iş yok ewt[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar