orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 butun amerikadan gelen dokumanlarda soyadimin ş harfi s olarak yazıldı. vizeye basvururken de ş harfını kullanmıyorsun ama sıtede adınız soyadınızın pasaport ıle aynı olması gerek dıyor vıze kagıdında. sorun cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 $ koyman gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 olmaz, benim de bütün dökümanlarda soyadim "i" ile yazıyordu normalde ı. Sorun olmuyor öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 harf hatasi olursa iptal olur diyor da yani s ş harf hatasi aslinda mantiken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sorun yok benim soyadımda da ç var hiçbir sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 o "vizedekiyle paşporttaki isim aynı olcek" muhabbeti yasal yollarla ismini değiştiren insanlar için geçerli. evlilik boşanma vs. murat yılmaz'san vizede de pasaportta da bi zahmet "murat yılmaz" yazsın yani. tutup "murtaza yıldıray" olmasın biri. yoksa hergün kaç bin tane suudi arabian gidiyor abd'ye, pasaportta 7 tane ismi var, babasının amcasının isimleri araya saçılmış. mrs. muhammed'ler miss reza'lar havalarda uçuşuyor, vizesine bakıyorsun ilk ismi ve soyadı yazıyor sadece. aradaki 5 isim komple iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar