fiona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bi kobe hayranı olarak çok üzüldüm valla[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kobe'yi sevmem ama insan olarak üzüldüm tabi bu arada lakers sıçar herhalde artık atkins&odom'la nereye kadar..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: insight, 14 Ocak 2005 19:12 tarihinde demiş ki: walla kobeyi severim....adam gibi cikar oyununu oynar...ustunden 360 smac basar rezil eder... 13/10 ucluk atar follos eder... adam oynuyo ha kisiligi falan banane...ben oyununa bakarim.. +1 bende oyununa bakarım.özel inden banane.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kobe siz lakers tatlısız,salatasız,sossuz yemeğe benzer...karnım mı acıktı ne.. :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 off cnm çekti şimdi bak :) dur ben bi gidiim yiyim yoksa uyuyamam ben lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: -Kobe-, 14 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: iyi olmuş. lol işte ben buna ironi derim ya kobe otursun biraz diğer adamlar oynar işte basketi hatırlar ne güzel[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kobe ardından nash.yüksek performansla oynıyanların hepsi sapır sapır dökülmeye başladı :([signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kobe sevenleri benim eve ağlamaya davet ediorum (tabe all,star haftasonuna kadar iileşemezse)[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: -Kobe-, 14 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: iyi olmuş. ahah adama bak hem kobe sewmio hem nıckı kobe.hem basket bölümüne mod alıncak dendiği zaman nıckımde nba dan diodu lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar