stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ilk yarı 2-0 fener öndeydi. gençler oynadı herhalde 2. yarı.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 2-2 bitmiş..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hımm antalya iyi diildi kaleci berbattı ya..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fb'nin gollerini kim attı biliyormusunuz ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 luciano ve selçuk[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 o selçuk nasıl gol atıyor ya herif tam bir kürek.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zaten golde kalecinin hatası büyük :)[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 :D[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 2. golde fb kalecisinin hatası var felaket hemde[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kimdi 2. golde kaleci ? kesin receptir golü hatalı yediğine göre.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bence yanlış oldu. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Lucas said: o selçuk nasıl gol atıyor ya herif tam bir kürek.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar