tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 eee kampüs muhabbeti açılırda ben güzide (!) kampüsümden bahsetmezmiyim.. Gerçi bahsedicek çok gittiğim söylenemez son dönemde ama öürendik az çok. Efendim kamüsümüzün en önemli özelliği Pre-Fabrik olmasıdır. Bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda çatıdan alkış efekti , sıcak havalar yanınızdaki öğrenciler "off" ve "ter" efekti gelmektedir. Girişteki görevliler ODUN olup yontulma özellikleri kesinlikle taşımazlar. Kantinde üretilen bişeyin damak zevkinize hitap etmesi imkansızdır.ama diğer ürün çeşitleri bol ve normal fiyatlıdır. Yemekhane kurukları çok neşeli ve kaynamalıdır.1 milyona karın doyurduğu için çoğu öğrenci tarafından tercih edilir. çevresinde 2 cade 1 fotokopi 1 bilardo salonu ve 1 adet sanayi sitesi bulunmaktadır. Arabayla gelen arkadaşlar arabalarının bakımlarını ders sırasında halletme lüksüne sahitirler.elit pastanesinin mamülleri güzeldir. mekanda muhabbet ortamıda yiyecekler ayarındadır. Biri kız mı dedi? yok öle bişey burda :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eet her gun onunden acıyarak gectigim tek kampus egege :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar