Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple'in Son Bebekleri

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

MacWorld San Francisco 2005 'te Apple'in duyurduğu ve dumurdan dumura uğratan yeni ürünleri :

Mac Mini (CD daha kücük olsa cebe koyacaz heralde)

iPod Shuffle (Dipnot 2 ye dikkat =) )

iWork

iLife '05

Apple bir kez daha dünya'nin en kaliteli bilgisayar ve teknoloji sirketi oldugunu kanitladi. Fakat Microsoft, her şeyi bunlardan taklit ederek, çala çırpa bu günlere geldi ya, aklıma geldikçe deli oluyorum.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ama, fakat, lakin...

Valla aramada böyle bisey bulamamam normal ama di mi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

Oraya acacaktim aslinda, ama tam olarak yazilim & donanim da degil bence.

Buraya actim o yüzden, cünkü donanim daha cok bilg. donanimi olarak gorluyor, mp3 player, ilife falan da olduğu için buraya açayım donanıma ilgisi olmayanlar bakmaz cünkü oraya dedim

Neyse, varmış zaten donanımda gidin ona bakın.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır bu değişik geçici mutluluk sendromuna yakalanmamıştım..Şu " iPod Shuffle " eğer Türkiye'ye gelir, burada da 99 dolara satılırsa hemen almaya hazırım...Ama dur bakalım ne olur bilinmez bizim piyasalarda..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda iPod shuffle kadar saçma bişey görmedim... adamlar alete ekran koymamışlar, sırayla şarkı çalma özelliği koymamışlar, bi tek shuffle ediyo, başka hiç bi alette shuffle yokmuş gibi övünüyolar. "Lose control. Love it." bi de süper bi özellikmiş gibi slogan falan kasmışlar.. komik resmen. ben müzik açtığımda istediğim şarkıyı bulamazsam deliririm. :)
bunu alana kadar creative muvo micro n200 alırım, 1GB, 130$ falan.. mis gibi alet.

gördüğüm kadarıyla mac mini'nin de sadece LCD ekran çıkışı var. lcd, keyboard, mouse falan derken onun da fiyatı $1000'a çıkar. onu alana kadar daha minik, daha kullanışlı laptop alırsın.

şaşırmış bu apple'cılar..
Sosyal ağlarda paylaş

tipini beğendim diye bir şeye 150$ veren insanlar varsa eğer zaten bu iş çığırından çıkmış demektir.

iPod çok güzel bi alet. bende de var. aşırı memnunum. dizaynı, kullanışlılığı, her şeyi son derece güzel. apple'ın yeni bilgisayarlarına da hayranım. o ekranlar ne ölye, mütttiş. OSX falan da güzel işletim sistemi. ama artık bokunu çıkarmışlar cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

1 GB lık mp3 playerlar kaç para derim sana önce, sonra da bunun fiyatını hatırlatırım. Üstüne Apple olduğunu yani süper bir teknoloji ve dizayn ürünü olduğunu ve koluna apple logosu dövmesi yaptıracak bir arkadaşım olduğunu yani o derece fanları olduğunu hatırlatırım.
Ve yine ayrıca, babam bunların bir örneğidir, bazı şarkıcıları komple seven ve hiçbir şarkısını ayırmayan insanlar vardır. Bazen ileri geri yapacak olurum arabada, kızar bana =)

Gayet güzel bir ürün yani[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...