Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 MacWorld San Francisco 2005 'te Apple'in duyurduğu ve dumurdan dumura uğratan yeni ürünleri : Mac Mini (CD daha kücük olsa cebe koyacaz heralde) iPod Shuffle (Dipnot 2 ye dikkat =) ) iWork iLife '05 Apple bir kez daha dünya'nin en kaliteli bilgisayar ve teknoloji sirketi oldugunu kanitladi. Fakat Microsoft, her şeyi bunlardan taklit ederek, çala çırpa bu günlere geldi ya, aklıma geldikçe deli oluyorum.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bu bu nedir bu?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yuh be adam ne die aratıcak abi onu. mwsf ne ama olsun aramaya inanalım ;) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ama, fakat, lakin... Valla aramada böyle bisey bulamamam normal ama di mi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hem ayrıca yeri de yanlış donanıma girmiyo mu bu konu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 donanım abi donanım bölümüne gidersen aramana bile gerek yok zira kendi mesajında da açılımı var yani, bi bathory olsa bu topici açan hor görmemek lzm ilişmeyiz, ama penth de en azından normal yurdum insanı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Oraya acacaktim aslinda, ama tam olarak yazilim & donanim da degil bence. Buraya actim o yüzden, cünkü donanim daha cok bilg. donanimi olarak gorluyor, mp3 player, ilife falan da olduğu için buraya açayım donanıma ilgisi olmayanlar bakmaz cünkü oraya dedim Neyse, varmış zaten donanımda gidin ona bakın.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Lol, resmen donanım (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Uzun zamandır bu değişik geçici mutluluk sendromuna yakalanmamıştım..Şu " iPod Shuffle " eğer Türkiye'ye gelir, burada da 99 dolara satılırsa hemen almaya hazırım...Ama dur bakalım ne olur bilinmez bizim piyasalarda..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mwsf - macworld san francisco apple la ilgili bisey aricaksan keyword yerine username bile kullanaiblirsin, steve jobs a hizmette sinir tanimiyorum :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Puahah do not eat ipod shuffle nedir abi :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 AHAHAHAH :D penth harbi çok bahtsızsın ne zaman bir konu açsan adamlar aramayla buluyo aynısını[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Apple yapiyor :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Gerçekten de ya.Neler yapıyorlar adamlar.Yu Ma Tu benzerini yapsa da Türk Milleti de kullansa bunları ucuz ucuz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mac mini oyun konsolun gibin :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hoş cihazlarmış doğrusu.. :) şu sıralar ipod almayı düşünürken iyi oldu..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 123) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İlk kullandığım makineyi hatırladımda. Küçücük bir ekranı olan apple'dı. O zamanlar 6-7 yaşlarında mı neydim. Tabi bunların dedelerinin dedeleri gibi bişey oluor =)[signature][hline]Okul ve Ülke AB'ye HAYIR! Mustafa Kemal : ''Empeyalizm yeryüzünden yok olacak'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 IPod Shuffle da cidden o 2. dipnot süper ya :D Ayrıca ürünler de dehşet yahu... Biri mac mini ısmarlayabilir mi bana? :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hastayım Apple'ın tasarımlarına..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sen iyisin penth ben genius'u genious diye aradım diye bulamamıştım. Arada ilk link nedir öle şımarıklık[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Estel_Anorien, 13 Ocak 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Apple yapiyor :) yapıyor da çok pahalı be ipod flash lere baktım ohannesburg demem bir oldu o kadar fiyat nedir yani.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 koskoca donanım bölümü var kardeşim, 55 kişiyi nasıl organize ediceksin, daha konuyu doğru yere açamıosun :P[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hayatımda iPod shuffle kadar saçma bişey görmedim... adamlar alete ekran koymamışlar, sırayla şarkı çalma özelliği koymamışlar, bi tek shuffle ediyo, başka hiç bi alette shuffle yokmuş gibi övünüyolar. "Lose control. Love it." bi de süper bi özellikmiş gibi slogan falan kasmışlar.. komik resmen. ben müzik açtığımda istediğim şarkıyı bulamazsam deliririm. :) bunu alana kadar creative muvo micro n200 alırım, 1GB, 130$ falan.. mis gibi alet. gördüğüm kadarıyla mac mini'nin de sadece LCD ekran çıkışı var. lcd, keyboard, mouse falan derken onun da fiyatı $1000'a çıkar. onu alana kadar daha minik, daha kullanışlı laptop alırsın. şaşırmış bu apple'cılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tipini beğendim diye bir şeye 150$ veren insanlar varsa eğer zaten bu iş çığırından çıkmış demektir. iPod çok güzel bi alet. bende de var. aşırı memnunum. dizaynı, kullanışlılığı, her şeyi son derece güzel. apple'ın yeni bilgisayarlarına da hayranım. o ekranlar ne ölye, mütttiş. OSX falan da güzel işletim sistemi. ama artık bokunu çıkarmışlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1 GB lık mp3 playerlar kaç para derim sana önce, sonra da bunun fiyatını hatırlatırım. Üstüne Apple olduğunu yani süper bir teknoloji ve dizayn ürünü olduğunu ve koluna apple logosu dövmesi yaptıracak bir arkadaşım olduğunu yani o derece fanları olduğunu hatırlatırım. Ve yine ayrıca, babam bunların bir örneğidir, bazı şarkıcıları komple seven ve hiçbir şarkısını ayırmayan insanlar vardır. Bazen ileri geri yapacak olurum arabada, kızar bana =) Gayet güzel bir ürün yani[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar