Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arkadaslar bu oyunu nerden bulurm we turkiyede serweri warmi bu seyin?? aslinda paticik bununda serwerini acsa cok ii olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 RunUOda henuz SE destekleyen yok diye biliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 emulede ben gordum kulanıcısı okdar cok deıldı ama fen deıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d2aa5xx6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende Emule den Çektim. Bir serverda Şu an Takuna Açık. Yakında Skilleride Açıcaklar (Bushido Ninjitsu). Yalnız Daha Test Aşamasında BAzı Yaratıklar Aşırı Güçlü OLmuş. Takuna Gerçekten Süper Bi yer. Bu Arada Hiryu ile 3 4 Dakikada DF kesebiliyorsun :D Server'ın Sitesi : http://runuo.ada.net.tr Tüm Updateler tamamlanmadığı için şimdilik Auto Account ALımı Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 reklam olacak ama nebula loredor serverinde SE acık :). Ama nebula dahil olmak üzere -osi serveri hariç- hiç bir sunucuda bildiğim kadarıyla run uo tam destek vermeden, tam anlamıyla Se açılıp oynanamaz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Skiller açık değil sadece kıyafetler, silahlar ve yeni hayvanlar açık galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Acık evet dediğin gibi ama biraz ilgisizlikten biraz run uo emulatorunun se uyumlu olmamasından dolayı sorunlar var. Ama en iyisi tabiki oside oynamaktır se yi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yenı kıyafetler ıgrenc otesı 2D de sankı elısı kagıdından kesılmiş gıbı duruyorlar[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yanılmıyorsam 2 yeni skillde PvPye yönelik. Henüz bizlerden bunları ciddi kasan var mı bilemiyorum?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 takuna değil tokuno :) ninjitsu pvp ye yönelik bushido pvm ye yönelik desek yerinde olur sanırım.. emule dan çekebilirsiniz: ed2k://|file|Ultima.Online.Samurai.Empire.2004.N37M4N.[bincue].rar|759055692|64DA6047B8B8D502B26715DF38028CE7|/ bende bu var, osi de de denedim çalışıyor takır takır.beta falan değil.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 RunUO nun sitesind "kardeşim yazın SE scripti paşalar gibi çalışır niye çalışmasın" diyor[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW euRO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar