Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya hadi itülü patiler buna tavsiye edebileceğiniz hoca var mı? kim iyidir falan hadi yardıma ihtiyacım var ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla çok güzel olur kimden alabileceğimiz falan filan bu senede irregular olduk şimdi varsa aramızdan yeni hazıığı bitirenler tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bütün sene kimya derslerinde çoook güzel uyunabilir.ipek becerik uyumak istiosanız. adam gibi ders istiorum ben diosanız bilmem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kimya havuz dersi, herhangi bir hocadan alin, sonra karar verirsiniz hangisinin dersine gireceginize. Yoklama alinmiyor, isteyen de istedigi hocanin dersine giriyor. Aldiginiz gune dikkat edin sadece, odevleri o gun vermeniz gerekiyor cunku.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kimya basit o kadar kasmana gerek yok hangi hoca falan diye. Sen fizik i düsün bence =) [Bu mesaj hakan053 tarafından 14 Ocak 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sly iyi not verirmi onu söle sen bize önemli olan alacağımız not sonuçta :D [Bu mesaj Darestan tarafından 14 Ocak 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sly harbiden darestan doğru söylüyor yani sonuçta kimya mühendisi olmayacağım notu iyiyse bu kadının neden olmasın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaw bende hazırlığı yeni bitirdim ama napcamı bilmiom üst sınıflardan bnm durumumu yaşamış olanlar yardım ederse sewinirim....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fizban eyvallah babs a harbiden iyi oldu ben bilmiyodum bunu o zaman kimden alırsam alayım farketmicek diyosun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar