Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya hadi itülü patiler buna tavsiye edebileceğiniz hoca var mı? kim iyidir falan hadi yardıma ihtiyacım var ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla çok güzel olur kimden alabileceğimiz falan filan bu senede irregular olduk şimdi varsa aramızdan yeni hazıığı bitirenler tanışalım.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bütün sene kimya derslerinde çoook güzel uyunabilir.ipek becerik uyumak istiosanız. adam gibi ders istiorum ben diosanız bilmem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kimya havuz dersi, herhangi bir hocadan alin, sonra karar verirsiniz hangisinin dersine gireceginize. Yoklama alinmiyor, isteyen de istedigi hocanin dersine giriyor. Aldiginiz gune dikkat edin sadece, odevleri o gun vermeniz gerekiyor cunku.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Frost Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kimya basit o kadar kasmana gerek yok hangi hoca falan diye. Sen fizik i düsün bence =) [Bu mesaj hakan053 tarafından 14 Ocak 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sly iyi not verirmi onu söle sen bize önemli olan alacağımız not sonuçta :D [Bu mesaj Darestan tarafından 14 Ocak 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sly harbiden darestan doğru söylüyor yani sonuçta kimya mühendisi olmayacağım notu iyiyse bu kadının neden olmasın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
wook Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaw bende hazırlığı yeni bitirdim ama napcamı bilmiom üst sınıflardan bnm durumumu yaşamış olanlar yardım ederse sewinirim....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk]
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fizban eyvallah babs a harbiden iyi oldu ben bilmiyodum bunu o zaman kimden alırsam alayım farketmicek diyosun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar