Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüde kimya 101

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

ya hadi itülü patiler buna tavsiye edebileceğiniz hoca var mı?
kim iyidir falan hadi yardıma ihtiyacım var ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Kimya havuz dersi, herhangi bir hocadan alin, sonra karar verirsiniz hangisinin dersine gireceginize. Yoklama alinmiyor, isteyen de istedigi hocanin dersine giriyor. Aldiginiz gune dikkat edin sadece, odevleri o gun vermeniz gerekiyor cunku.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

sly harbiden darestan doğru söylüyor yani sonuçta kimya mühendisi olmayacağım notu iyiyse bu kadının neden olmasın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bende hazırlığı yeni bitirdim ama napcamı bilmiom üst sınıflardan bnm durumumu yaşamış olanlar yardım ederse sewinirim....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:wook[cVk]
Sosyal ağlarda paylaş

fizban eyvallah babs a harbiden iyi oldu ben bilmiyodum bunu o zaman kimden alırsam alayım farketmicek diyosun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...