Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüde kimya 101

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hadi itülü patiler buna tavsiye edebileceğiniz hoca var mı?
kim iyidir falan hadi yardıma ihtiyacım var ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
bütün sene kimya derslerinde çoook güzel uyunabilir.ipek becerik uyumak istiosanız.
adam gibi ders istiorum ben diosanız bilmem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
kimya basit o kadar kasmana gerek yok hangi hoca falan diye. Sen fizik i düsün bence =)

[Bu mesaj hakan053 tarafından 14 Ocak 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sly harbiden darestan doğru söylüyor yani sonuçta kimya mühendisi olmayacağım notu iyiyse bu kadının neden olmasın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
yaw bende hazırlığı yeni bitirdim ama napcamı bilmiom üst sınıflardan bnm durumumu yaşamış olanlar yardım ederse sewinirim....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:wook[cVk]
Mesaj tarihi:
fizban eyvallah babs a harbiden iyi oldu ben bilmiyodum bunu o zaman kimden alırsam alayım farketmicek diyosun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...