FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Simdi beta forumlari okudum cok buyuk bir update yapicaklarmis... dosya yapilarimi ne degisiyomus 2gb swap spacee ihtiyacimiz varmis... Update servera baglanamiyorum bile cok dolu ama soylediklerine gore amerikadaki DSLlerde 15saat istiyomus..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 büyük bi zevkle renoya gonderdim bu threadi eheh sinir olmuştur kesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 lol hehe ben zaten yükleyene kadar swg gelcek sanırım :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Popeye, 06 June 2003 04:25 tarihinde demiş ki: büyük bi zevkle renoya gonderdim bu threadi eheh sinir olmuştur kesin[hline] okadar kasarak cdkey buldum beni okadar kolay sinir edemez dosya boyutu :p zira kesin daha 1-2 ayı var bu oyunun bu buglarla...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 azmo: 15842031 :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar