Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kola gibi kokan parfüm olsa ne güzel olur,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem :D
hmm yakınımda kola varken senden uzak duracam artık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 14 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
kolali jelibon var sakiz yok 1 ikincisi de bole bi parfum suren birisi varsa şahsen cevremde direk uzaklaşirim bende seviyorum ama mallik olur bence yani

ya ben kolali sakiz hatirliyom sanki eskiden...
Ha bi de kolali gömlek var:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Kola kapağının altında mavi plastik şeysi varya, işte onu çıkarıp koklayın :) onun kokusu uzun süre gitmio çok güzel bişi ben yaparım arada bi :p

tabi geri takmyı unutmayın kokladıktan sora, yoksa dolaba yan koyunca akıo kola :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
ya bende pastırmanın kokusunu çok seviyorum, yokmu şöyle jean paul gaultierin di caprionun halis mulis köy pastırması parfümü, sürünsekde dolaşsak mis gibi...
*!Hızla kaçar*[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Mesaj tarihi:
yamuluyormuşum düzelteyim

Patrick Suskind- Koku

istenmeden doğmuş ve balık pazarında çalışan annesi tarafından doğduktan hemen sonra balık artıkları arasına atılan ve kilisedekileri bile rahatsız eden, duvarın içindeki nakit paranın kokusunu alan duygusuz ve kokulara hasta bir adamın hayatı. daha sonra bu cillop gibi manitaların kokusunu alır 5-6 tane. sonra bunları kendi kokusu olmadığı için öldürüp kokularından kendisine parfüm yapar. ucubenin teki olmasına ragmen bu parfümle insanlar kendisine hayran olur. sonun yazmayayım buraya da okuyun bari. ama enteresan bir sonu var.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 14 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
kolali jelibon var sakiz yok 1 ikincisi de bole bi parfum suren birisi varsa şahsen cevremde direk uzaklaşirim bende seviyorum ama mallik olur bence yani

Olur mu ya, nasıl da kolalı sakız olmaz...Hala var...burdan hepinize yollayım isterseniz..:) çocukluğumuz o sakızları çiğnemekle geçti...
haa arkadaş bi de kolalı gömlk demişken ütü kolasının da çok güzel kokulu olduğu aklıma geldi... allaım ya ütü kolası da çok iyidir...yazın gömleklerimi ütülerken dolo kola sıkardım üstüne..ütü masanıza gidip ütü kolanızı da koklayın, o da iyi kokudur[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
valla kolanın da kokusu konusunda bir yorum yapamayacağım ben içmesine hastayım ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...