vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sağol Tori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Ya beyler HC Seasonal monkum 68 lvlda lag yüzünden demin öldü, normal season boost verecek biri var mı, iflahım out of mana oldu bro help lazım. Babacan#2592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 AscAnsio said: Oyuna bi 2 yıldır girmiyorum, eksiğimi mazur görün. PvP geldi mi, gelmediyse gelme ihtimali var mı hala? gelmedi, gelmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Cute said: Ya beyler HC Seasonal monkum 68 lvlda lag yüzünden demin öldü, normal season boost verecek biri var mı, iflahım out of mana oldu bro help lazım. Babacan#2592 gönderdim, oyunda olduğunda seslen kasalım, hc normal farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bombilo said: AscAnsio said: Oyuna bi 2 yıldır girmiyorum, eksiğimi mazur görün. PvP geldi mi, gelmediyse gelme ihtimali var mı hala? gelmedi, gelmicek gelse iyiydi ya kulak toplardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar