Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazık..

Neron

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöle bişey olsa olurmu acaba.
O sarkan,asılan,turist kızlarını rahatsız eden 3 tane iti alıcaksın
götürüceksin bi meydana asıcaksın
olurmu acaba bu.
Bide mezarlık yapıcaksın böle adamlara
Şu sebepten dolayı 1 ocak 2005 yılında Taksim Meydanında asılarak öldürülmüştür.
Olsun yani bunlar.[signature][hline]öttürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 01 Ocak 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Şimdi şöle bişey olsa olurmu acaba.
O sarkan,asılan,turist kızlarını rahatsız eden 3 tane iti alıcaksın
götürüceksin bi meydana asıcaksın
olurmu acaba bu.
Bide mezarlık yapıcaksın böle adamlara
Şu sebepten dolayı 1 ocak 2005 yılında Taksim Meydanında asılarak öldürülmüştür.
Olsun yani bunlar.

Oldu...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

izleyenler için konusuyorum.orda bi adam vardı turistleri kurtaran adamın dedigi laf aynen şu

- Bu ülkeye turist gelir mi be şerefsizler

Bakın buda insan yani.Ve taciz eden kisileri gorücektiniz yüz ifadelerini sanki öc alırmış gibi.

Bugun o kadına oluyorsa yarın benim kız arkadasım, akrabalarıma olmuyacagının garantisini kimse veremez.Böyle bir toplumda yaşamak gerçekten zor.[signature][hline]
[i]Bir zamanlar yaşardık[i]
UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belalarını versin.. Bunların annesini gözlerinin önünde fortlicaksın sonra bunları bırakıcaksın kudurucaklar.. En sonunda asıcaksın.. yemin ederim böyle bi gücüm olsa yollarım adam ordan 3 kişi alır öldürtürüm.. kesinlikle düşünmem bile..

Bide Ordan bi hayvan oğlu hayvan SALDIRIN diye bağırıyo.. Ohhh Mohhhh sesleri arasında saldırıyolar kızlara.. bi de kızın sevgilisi var çektiklerini düşünsenize. hangi birine bişey yapabilirsin ki? ters bi hareketinde bütün o piçlerin hepsi seni bıçaklayabilir. Bıktım ben bu insanlardan.. yemin ederim arındıralım ülkemizi bunlardan.. Katliam çıkartıp hepsinin ölüsünü çöplüğe atmak lazım.. Gerçekten hayatımda en kin kustuğum kesim bunlar.. Koyucaksın İstanbul'a vizeyi.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 01 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Bıktım ben bu insanlardan.. yemin ederim arındıralım ülkemizi bunlardan.. Katliam çıkartıp hepsinin ölüsünü çöplüğe atmak lazım.. Gerçekten hayatımda en kin kustuğum kesim bunlar.. Koyucaksın İstanbul'a vizeyi.

Sonra istanbul'un nüfusu 7'ye düşecek... :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 01 Ocak 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Xaer öldüreceğin zaman çağır da arkadan Cendere basayım.

benim düşüncelerim bunlar.. kurtlar vadisinden özendiğimi falan düşünüyosan yanılıyosun. Böle bi güce sahip olup ordan 3 adam alıp öldürtmek istemenin çünkü bununla veya özentilikle hiçbir alakası yok. bu sadece içimde büyüyen nefret

werewolf kusura bakma ama o insanların benim gözümde hiçbir değeri yok..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 01 Ocak 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Semra Teyze
bizi avrupa birliğine alır yeterki oğlu istesin[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 01 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Allah belalarını versin.. Bunların annesini gözlerinin önünde fortlicaksın sonra bunları bırakıcaksın kudurucaklar.. En sonunda asıcaksın.. yemin ederim böyle bi gücüm olsa yollarım adam ordan 3 kişi alır öldürtürüm.. kesinlikle düşünmem bile..

Bide Ordan bi hayvan oğlu hayvan SALDIRIN diye bağırıyo.. Ohhh Mohhhh sesleri arasında saldırıyolar kızlara.. bi de kızın sevgilisi var çektiklerini düşünsenize. hangi birine bişey yapabilirsin ki? ters bi hareketinde bütün o piçlerin hepsi seni bıçaklayabilir. Bıktım ben bu insanlardan.. yemin ederim arındıralım ülkemizi bunlardan.. Katliam çıkartıp hepsinin ölüsünü çöplüğe atmak lazım.. Gerçekten hayatımda en kin kustuğum kesim bunlar.. Koyucaksın İstanbul'a vizeyi.
tam benim kafasın.evet ordaki serefsiz i gördüm saldırın diye bagırıodu.[signature][hline]
UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

Ya asmak kesmek yanlış olsa da insan yanlış da diyemiyor Xaer in yazdıklarına.

Adamlar dünyaya karşı imajımızın içine ediyorlar, kendi ülkemizde sokakta yalnız kalmaktan korkmamıza sebep oluyorlar ya. Dişi her varlığa sarkma potansiyeline sahipler zaten.

İğreniyorum ben de.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Uzun zamandır bip post'a bu kadar gülmemiştim. Çok iyi geldi :). Müthiş bir ironi .. tebrik ederim.

Not : ciddiyim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:

Uzun zamandır bip post'a bu kadar gülmemiştim. Çok iyi geldi :). Müthiş bir ironi .. tebrik ederim.

Not : ciddiyim
Acaip gaz verir o bana ya :).zaten hayatımda 3 şey pc kurtlar vadisi kıslar

Not : ciddiyim
[signature][hline]
UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...