Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 fenn said: Evet haklısın. Öyle saatlerce değil 5 dakikayı geçirmemeye çalışıyorum. Zaten 5 dakika dikkati yok. Hiç olmasa daha iyi ama yemek yerken iyi oluyor. vermeyin yerine vermen yazmışım yanlışıkla. direk sana yazmamıştım genel olarak böyle bi algı var ve çok zararlı aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 e bakiciya sorsaniza ne yapiyormus butun gun? sizin 5 dakika bakamadiginiz cocuga kadin butun gun bakiyor, silence mi atiyormus cocuga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 veriyodu birayi uyutuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Beni kıllandıran asıl bu. Bakıcıda uslu bir çocuk. Kadın bağırıp çağırmıyor. Yemeğini güzel yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ona patronun kim olduğunu göster ve ağzını kır. evde kamera var mı bi bakın bakalım bakıcı napıyor buna :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Az çok sorunu çözdüm gibi. Bakıcı yumuşak birisi ve dediğinden asla taviz vermiyor. Bende benzer görüşü savunuyorum ama çocuk diye kıyamıyorum. Eşim zaten yufka yüreklinin önde gideni. Eşimle oturup taviz konusunu ele alırsak sorun çözülmeye gidecek. Evladın gece 1 de uyumasının nedeni aç olması. Ağzından çıkarıyor köcteyi ama yutmuyor. Biliyor ki ona yatarken süt vereceğiz. Şimdi süt varken köfte çiğne, yut zor şeyler. Gece süt vermeyelim aç kalsın eşşek gibi yemek yemeyi öğrensin dedim ama eşim yan çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 döv ama kafasına çok vurma sonra benim gibi olabilir kapıcı tekmesi ile girişmişler bana zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 spare the rod, spoil the child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 senko said: döv ama kafasına çok vurma sonra benim gibi olabilir kapıcı tekmesi ile girişmişler bana zamanında niye abi ..su anki durumun fena degil gibi ama..ise yaramis yani..acmis seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Usta maalesef çocuğu terbiye etmek gerekiyor, yufka yüreklilik aşırı ilgi çocuğu manyak ediyor.İstisnasız çevremde gördüğüm bu. Döv-söv demiyorum ama yerinde hareketlerle, aman nolur aman aç kalmasın aman ağlamasın vs diyerek çocuğu şımarık büyütmeyim.Bu şekilde bir yere gelen çocuk adam olmuyor bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 çocuklar çok zeki, onlarla vakit geçirirken samimiyetinizi hissedebiliyorlar. Eğer onları başınızdan savarcasına, oyalıyorsanız sizden yeteri kadar elektrik alamıyorlar ama çok keyifle ve istekle vakit geçiriyorsanız, oyunlar oynuyorsanız sizle sıkı bağ kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar