Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yaşında çocuk

fenn

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Evet haklısın. Öyle saatlerce değil 5 dakikayı geçirmemeye çalışıyorum. Zaten 5 dakika dikkati yok. Hiç olmasa daha iyi ama yemek yerken iyi oluyor.

vermeyin yerine vermen yazmışım yanlışıkla. direk sana yazmamıştım genel olarak böyle bi algı var ve çok zararlı aman dikkat
Sosyal ağlarda paylaş

Az çok sorunu çözdüm gibi. Bakıcı yumuşak birisi ve dediğinden asla taviz vermiyor. Bende benzer görüşü savunuyorum ama çocuk diye kıyamıyorum. Eşim zaten yufka yüreklinin önde gideni. Eşimle oturup taviz konusunu ele alırsak sorun çözülmeye gidecek.

Evladın gece 1 de uyumasının nedeni aç olması. Ağzından çıkarıyor köcteyi ama yutmuyor. Biliyor ki ona yatarken süt vereceğiz. Şimdi süt varken köfte çiğne, yut zor şeyler. Gece süt vermeyelim aç kalsın eşşek gibi yemek yemeyi öğrensin dedim ama eşim yan çizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Usta maalesef çocuğu terbiye etmek gerekiyor, yufka yüreklilik aşırı ilgi çocuğu manyak ediyor.İstisnasız çevremde gördüğüm bu.

Döv-söv demiyorum ama yerinde hareketlerle, aman nolur aman aç kalmasın aman ağlamasın vs diyerek çocuğu şımarık büyütmeyim.Bu şekilde bir yere gelen çocuk adam olmuyor bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

çocuklar çok zeki, onlarla vakit geçirirken samimiyetinizi hissedebiliyorlar.

Eğer onları başınızdan savarcasına, oyalıyorsanız sizden yeteri kadar elektrik alamıyorlar ama çok keyifle ve istekle vakit geçiriyorsanız, oyunlar oynuyorsanız sizle sıkı bağ kuruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...