MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ARkadaşlar ben adsl de dinamik ip nasıl yapabilirim bir program sayesinde mesela bir saate bir ip'im değişecek böle bir program varsa bana link verir misiniz ? (Ultima İçin Değil Baska Birşey)[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!!
Genor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ben program kullanmıyorum.Modem ayarlarının olduğu ip ye girip reboot ediyorum otomatik ip değişiyor..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bağlantıyı kesin yeniden bağlanın.ben öyle yapıyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Jail Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya nasıl olacak o reboot işi anlatırmısın
Neron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Xharloan, 14 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: bağlantıyı kesin yeniden bağlanın.ben öyle yapıyorum. ilk cable aldıgımda oluyordu simdi olmuyor yaw :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here
Öne çıkan mesajlar