BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 herkesi yeniyorum :D[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 alala alla bende shaman oynamadım ama pala gibi sanıyordum malee power gucsuz die ilginç neyse bu arada rogue warlock priest mage alamıcaksa ne alıcak abi yani öle bir yazıyorsunuzkı rogue "0" gören dicek oha rpgue bu kadar zayıfmı diye yani tamam anlıyorum herkes kendı oynadıgı classa toz kondurmuyor ama ölede bir yazıyorsunuzkı 3 rogue peşpeşe gelsin alırım hepsini everallah olayına dönüyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Virtue-L, 13 Ocak 2005 20:31 tarihinde demiş ki: windfury lenmiş haliyle 40 lvlde 238 ; 50 de 497 60 tada 685 gibi bi attack power bonus aldigini ve oyunda 50 dps wand lar olduğunu düşünürsek bayaa bi çok vurabiliyolar... (Shaman oynamadim ama physical dmg ini yemekten de hazzetmedim yani ; sinir bozucu vuruyolar :=) Winfury proc. yaparken, sonraki iki vurusurunuz 0.5 saniyeye yakin vuruyor (aslinda hic zaman gecmeden vuruyor, ama forumlarda aciklanan bu) ve abarti crit dmg'lerle geliyor.. Ayrica crit'den sonra flurry'de aciliyor %30'da oradan geliyor.. Sahsen 2 windfury proc ve 1 shock'la yaklasik 5-6 saniyede indirdigimi biliyorum bir warlock'u.. Ha birde bu windfury'nin nerflenmis halidir.. Daha once 2 degil 5 swing vuruyordu.. Unutmadan shamanlar wand kullanmiyorlar :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 belki son 2-3 msg la alakasiz olacak ama rogue konusunda bir bilgi...eger master of deception a abanirsaniz(stealth in derecesini artirior,daha gorunemez oluorsunuz)gercekten ise yarior,level 31 im,ve rank 4 suan,level 39 horde warrior un yaninda daireler cizdim ama gormedi...cok rahat indirirdi beni asagi...ayni sekilde 34-35 mage warlock larda gormedi ve level 30 hunter da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lvl 60 da gereksiz oluormuş MoD o zaman değiştirip comu almak lazım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1111 biraz daha detayli yazarmisin bu konuda pek bilgi goremedim,bosuna talent point harcamiyim o zaman...yani neden gereksiz oluyor,etki mi etmior vs ...simdiden saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 boşuna harca çok önemli değil istediğin zaman sıfırlayabiliyorsun talentlarını şimdi olay şu lvl 60 da zaten detect edilmiosun fazla heralde(ben hiç lvl 60 olmadığım için bilemicem) o zaman nie 5 talent point imi boşa harcıyım diosun pvp de asıl önemli olan hızdır diosun camu. yu alıosun bunu ben sölemiorum lvl 60 rogue lar sölüo wow forumlarında bu yani MoD gereksiz oluyomuş lvl 60 da[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 level 60 isen karsindaki de level 60 ise yada 55+ ise sorun cikmaz mi ?ya 60 daha 29 level yolum var gerci ama olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: 1111, 14 Ocak 2005 00:35 tarihinde demiş ki: lvl 60 da gereksiz oluormuş MoD o zaman değiştirip comu almak lazım Bence emin olmadığın konularda yanlış yönlendirmelerde bulunma. Şu anda mod da talent'ım yok ama beni 5 lvl üstüm bazen hareket ederken görebiliyor ve saldırabiliyor ama us betada mod a 5 talent eklemiştim ve 10 kişilik alliance grubunun içinde cirit attım kimse görmedi. Özellikle grubun içine girdim mod u test etmek için ve gruptaki tüm allianceların lvl ları benden 5-10 arası yüksekti. Şu anda deulde hareket ederken gözükebiliyorum aynı lvl olan rakibe, demekki lvl 60 da karşımda 60 olacağından görünme ihtimalim var. Ama mod a 5 talent ve bu ihtimalde ortadan kalıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sirf natural olarak bir level gorme yetisinden bahsetmiorm zaten,mesela classlarin gorme skillerininde onune gecior bu,yani warlock un detect skilli cok super degilse,veya olsa bile,senin rankin deception da 5 ise yirtinsa goremez,islev i buysa,iste o zaman gercekten super olur ki umarim oledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu arada flood yapiorm farkindayim ama gec gordum,su ben seni doverim shamanim 1000 vuruor sunu aciorm,sole yapiorm olayini bi kenara atsak artik...o kadar cok degiskenin oldugu ortamda bunlari konusmak icin laboratuvar ortami acip,tum degiskenleri sabitlememiz felan lazim heralde ne biz bu isi yapiorz ne de mumkun...level 31 im,3 kisilik horde grubu quest bitiriordu, level 26 25 28 ....arkadan mage e daldim,ondeki warriorun hp si azalmisti combatten...mage i indirdim hunteri pet i bile cikaramadi,warrior sonuna kadar savasti ama hpsi azdi 3 unude aldim...normal sartlarda bu mumkun deil,ama iyi timing,benim icin elverisli sartlar bunu sagladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim bildiğim şöyle: level'lar aynıyken arkadan gelen rogue'un görümesi çok çok zor ya da ancak dibine geldiği zaman görülebilir o da çok geç olur. ben lvl 40'a kadar arkadan yaklaşırken beni göreni görmedim. ama şöyle bir şey var level farkı arttıkça görülme olasılığınız ve mesafeniz artıyor. grup içinde birine arkadan saldırabilmek için başkasının yanından ya da önünden geçmeniz gerekebilir. burda da talent'ler lvl 60'da olsa işe yarar. mob'lardan örnek vereyim. kendimle aynı level moblara arkadan yaklaşmadıkça uzak mesafeden bile farkedip saldırıyorlar. mob'un lvl düştükçe mob'un önünden geçebilme mesafem artıyor. mob 4-5 lvl düşükse önünde olmama rağmen görülme olasılığım o kadar düşüyor ki adamın önünden gidip pickpocket yapabiliyorum anca 1-2 sn sonra farkedip saldırmaya başlıyor. özetleyecek olursam da: arkadan saldırırken görülme olasılığınız zaten yok gibi bir şey. ama yandan ve önden görülme olasılığınız yüksek ve talent'ler bunları etkiliyor. meydan savaşlarında ya da çok kişilik pvp'ler de de herkesin arkasından geçme şansınız çok da yüksek olmadığından işe yarayabilir. tabi bunlar benim yorumlarım, yanlış da olabilir sorumluluk kabul etmem ;).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 deception rank 3 du ve pickpocket larda ayni levelda cogunlukla farkedilmiordum...sanirim bir pozitif etkisi de buna var,iyi animsattin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 shadowone lafin banaysa senin yukarida anlattigin da sorulmuyor forumda.. Yanlis yazmislar duzelttik.. Ayrica 'gank'lerden bahsetmiyoruz biz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende biraz arastirdim gorulme konusunu tamamen zar sistemi gibi calisiyormus mesela benim ayni leveldaki adami gormem icin 100 ustunden 80 atmam lazim ama detect invis varken ikinci seviye +20 potion icince birinci seviye +10 alip gorme ihtimali artiyormus tam terside rogue icin ken rli talentiyla benim atmam gereken zarin degerini artiriyor 80 ken 90 oluyor mesela[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar