kalima Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 atamazsın, engineering istiyo bombayı kullanabilmek için[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Kalima..........Tauren Shaman Hor The Forde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lvl 27 priestım 27 33 arası duel yaptıgım tum mageleri ve 27 31 arası warriorları alıyorum druid i kesemedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: kalima, 07 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki: atamazsın, engineering istiyo bombayı kullanabilmek için bi bomba çeşidi var engineering istemiyor.Onu satın alıp kullanabilirsiniz ama 70-90dmng veriodu daha güçlü versiyonu var mı bilmiyorum.İsmi EZ-thrower mı neydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu soru priest ve warlock arkadaşlara: warrior'ları fear olmadan da öldürebilir misiniz? ya da sadece 1 fear tutturarak? öldürebilirseniz hangi yollarla?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fearsiz imkansiz lol 1 tane tturabilirsem oldurebilitem var ama iki kesin sonuc bazen aninda resist ediyorlar problem cikiyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 peki fear atamazsanız pvp tahmini olarak ne kadar sürer? ya da şöyle diyeyim warrior dibinize gelirse ve fear atamazsanız kaç vuruşta öldürebilir?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 priest ların inner fire ı ve pw:s sinin açık olduğunu düşünürsek priest in warrior u alma şansı (Fear kullanmadan) yarı yarıya (warrior ile priest in aynı lvl lerde olduğunu düşünürsek) dipnot: bu demek değildir ki fear kullanılarak kesin öldürürlür.! fear ı resist edemez ise %60 yada 70 oranında kazanma şansı var[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 08 Ocak 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fury bölümünde wariiorda 3 tane fear resistance skill var Berserker rage = 10 sec fear and knockout immunie and genereta more rage (30 sec cooldown) Deathwish = 30sec fear immu nad %20 more physical damage also you take %20 more all king of damage (3 min cooldown) Recklessness = 15 sec fear immu critical change increase but all type of damage increase %20 (30 sec cooldown) sizce bunlar işe yaramazmı ben denemedim ama sonuncu haric diger ikisi lvl 32 de geliyo sonuncu lvl 50 sanki warlock ve priest kesmede birebir gibi siz ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 priest'te de karşıdakinin resist yapmasını engelleyen talent var ona bakarsan.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Mirage, 08 Ocak 2005 10:36 tarihinde demiş ki: peki fear atamazsanız pvp tahmini olarak ne kadar sürer? ya da şöyle diyeyim warrior dibinize gelirse ve fear atamazsanız kaç vuruşta öldürebilir? priest lari bilemeyecegim ama warlocklar fear kullanmasa succunun seduce ini kullanir biraz rahatlar arti life drain ve deathcoilde var lifre drain+corruption da 1 defa instant shadowbolt ciksa shadow burn kullanarak fearsiz bir ihtilam warrior yenilebilir. deathcoilde instant castir...tabi warlocklarin 30dakkada bir ayaga kalktiklarini saymioruz bile.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 08 Ocak 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Bogachan, 08 Ocak 2005 11:34 tarihinde demiş ki: fury bölümünde wariiorda 3 tane fear resistance skill var Berserker rage = 10 sec fear and knockout immunie and genereta more rage (30 sec cooldown) Deathwish = 30sec fear immu nad %20 more physical damage also you take %20 more all king of damage (3 min cooldown) Recklessness = 15 sec fear immu critical change increase but all type of damage increase %20 (30 sec cooldown) sizce bunlar işe yaramazmı ben denemedim ama sonuncu haric diger ikisi lvl 32 de geliyo sonuncu lvl 50 sanki warlock ve priest kesmede birebir gibi siz ne dersiniz ? evet işte benim bu soruları sormamın sebebi de onlar. çok büyük ihtimalle fury gideceğim, hem fear engelleyici talentler ve pummel en büyük sebebi. nerf'lenmiş olsa da adam öldürdüğünüzde gelen %100 dmg bonusu da çok güzel. merak ettiğim bu dmg bonusu herhangi bir yaratık için geçerli mi ve ne kadar sürüyor? mesela savaşa girmeden gidip bu dolaşan lvl 1 tavşanlardan öldürsek de alabilcek miyiz bonusu? ve alırsak ne kadar sürecek? rogue talentinin birinde de var buna benzer bir şey, ama orda xp veren bir yaratık öldürdükten sonra diye not düşmüşler, bloodthirst'de böyle bir not yok. merak ettim şimdi. yoksa tavşan slayer olcam hehe.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadan gizlice saldırmanın hastasıyım ne seciim :P soruya bak cok zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Mirage, 08 Ocak 2005 10:36 tarihinde demiş ki: peki fear atamazsanız pvp tahmini olarak ne kadar sürer? ya da şöyle diyeyim warrior dibinize gelirse ve fear atamazsanız kaç vuruşta öldürebilir? Bu imkansıza yakın diyebilirim belki kafasına 3 dot koyup sonra kaçmaya başlayıp hem pet'in dmg vermesi hemde dot'ların etkisiyle olabilir. Ben lvl 20 warlock ile lvl 22 warrior'la 4 sefer duel yaptım. 2 sini ben, 2 sini o kazandı ama kaybetmemin sebebi attığım 3 fear için arka arkaya resist yazmasıydı. Lvl farkından olduğunu tahmin ediyorum çünkü normal bir durum değil bu. Warrior 3 vuruşta warlock'u yatırabiliyor ama seri fear'lar ve dot'lar sayesinde warrior sadece oraya buraya koşuşturup duran bir karakter haline geliyor kısacası soloda warlock etkili bir class. Fear, scream, charm warlock ve priest için kilit olduğundan undead oynarsanız kazandığınız 15-20sn de rakibinizi yatırmak çok kolay olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 mage ve warlock arkadaslar yada shaman arkadaslar,bu yazdiklari 12321321 spell i yaparken hic interrupt edilmiorlar galiba,yani karsisindaki acaba bana hediye mi vercek felan diye duruor galiba... mage le rogue aliyorum diyen,9-12 yas arasi oyunculari aliyordur,nerde aliormus nasil aliormus bir izah etsin,blink...blink nereye kadar,poison li bir dagger i yedikten sonra ustune sprintle kosan bir rogue den blinkle nereye kadar kacican,kick ve gouge la seni paso interrupt ederken ve...ha arkadan girmez adam onden sana cheap shot acar,sonra da gouge acar combo point 3 ken de vurur sana ...sonrasi basa donus vanishle...kick vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 süpersin...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lvl 36 human paladin... geçen gün lvl 33 priest beni süründürdü :D ama benden 1-2 lvl yüksek rogue ve warrior'u shield ve lay on hands kullanmadan alabiliyorum... ben lvl 30 ken 2 tane lvl 29 shaman ve warlock u alabilmiştim... hunter ve mage ile bayadır duel yapmadım en son lvl 17 civarında yapmıştım ikiside beni kesmişti... kendi levelımda bir druid ile duel yapmadım hiç onun için bir yorum yapamıycam...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Coldblood-Ambush.. baska soze ne hacet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Rogue paladin karsisinda gercekten pek sansa sahip gozukmuyor,dmg vermek cok zor oluor,anca cok sinsi yapilacak bir combat ile mumkun ki o da ancak horde-alliance da olur,ben alliance oldugumdan bole bir combata girmek hicbir zaman mumkun olmayacak... Shaman gercekten overpowered,herkes ayni seyi vurguluor,ufak bir nerf gelir bu sali bence... Ama mage,warlock +5 level i bile rahatlikla rogue ile alabiliorsun...rogue :anti mage+warlock+priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Rottweiler, 09 Ocak 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Coldblood-Ambush.. baska soze ne hacet? baskasoze tabiki hacet coldblood'una yazik zaten ambush kullaniyorsan (kullaniyorsan eşek gibi talentle destekliceksin yani ) lvl 60 da ambushun kendi crit chance i self 60% olur min bende şuan 63% şansla crit vuruyor coldbloodu eviscerate e sakliyip ambush u normal vurmak çok daha mantikli ,- ki genelde ambush pek iyi olmuyor pvp de çünkü ambushu yiyen (1k) adam can havliyle fear free slow ne varsa atip bi şekilde bandajlaniyor o bakima cheapshot 4tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lvl 26 tauren druid + - 1 hiçbir classta zorlanmıyorum ama Warlock... druidi en zorlayan class warlock.. deli edio zaman zaman pvp biliyorum kısaca bence kazanmamın püf noktası orası[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 abi allah aşkına forumu halamın ta*akları olsaydı amcam olurdu muhabbetine dönüştürmeyin rica ediyorum :D Tharkas gayet mantıklı bi başlık açmış herkes tecrübelerini yazsın düşüncelerini yazsın diye millet isyan etmiş vay efendim nasıl keser(!) bilmem kim bilmem kimi diye blizzard bu oyunu yaparken herşeyden önce dengeyi sağlamaya çalıştı bu arada mageler nasıl kesermiş rogue lari diyen arkadaşa da şunu söylüyorum -öffff hem de ne biçim kesiyolar :D her zaman söylediğim gibi oyunu bilen refleksleri sağlam olan adam kazanır [signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 11 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 saglam bir frost mage in her turlu melee leri yenmesi lazim mantik bunu emrediyor ama bilemeyecegim oynatmadigim icin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: aquila, 11 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki: peki priestin holysimi makbul yoksa darkimi.yani holye vermesem genede iyi heal olaylari oluyomu... Holy Priest Grp Shadow Priest Solo da en iyi sonucu veriyor. Oyun tarzına hangisi uyuyorsa onu seç derim. Holy ye puan vermezsen instance bölgelerde grup içerisinde zorlanabilirsin onun dışında pek zorlanacağını sanmıyorum[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 44 Rogue olrak,Paladinler o kadar zor gelmiyor yarı yarıya gibi aynı lvl ise ama şamanlar tam bir işkence eğer teke tekse öldürme şamsım bayağı fazla ama arkadan arkadaşına yardıma filan gelirse kaçmaktan başka yapilacak birşey olmuyor genllikle.Frost Shock ile çat çat vuruyor zaten bir de totemler sizin onu yakalamaniz hayli zor.Prestler genelde fear ile kaçıyor kaçmazsa alıyorum warlockları hazırlıksız yakalarsam işleri bitik fear atip curse çaksalar bie nafile.Hunterların çogu buildi zaten çerez : ) Saygılar[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sana kalmış abi 6 8 ne verirsen ver... :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar