Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 DERME,ÇATMA ŞİİRLERİM Derme çatma şiirlerim, Bir hasret içimde Nerede kalmış benim,güzel gençliğim... Bir haykırış var dalgalarda, Esen soğuk lodosun ardında kopmuşsun dediler hayattan Bir takım insan parçaları... Halbuki anlamadılar,anlayamadılar Bu fırtınalı tayfunda,kaybettiğimi gençliğimi,herşeyimi... İçimde,benim içimde Kopar bu fırtınalar Ama kokar bazen O güzel yeşillikli orman Kaybolmuşum yine içinde, Derme çatma şiirlerimin Benim değildir ki bu şiirler Bir yerden toplama, Belki de kumsaldan bulma... Bir haykırışla atlama okyonusa İşte o zmn bulurum ben derme çatma şiirlerimi... Deniz kızdırır yine beni Tıpkı eskiden benim ona yaptığım gibi Kızgın aynasını alır önüne Bir portkal ağacını gösterir. O zmn açar çiçekler Benim derme,çatma Belkide kaybolmuş,unutulmuş bir yerlerden bulunmuş Derme çatma şiirlerim gibi... (çok güzel diil biliorum ama yinede huzurlarınıza sunuyorum :))[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar