AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Dun aksama kadar bir problem yoktu ama sabah acmayi denedim elektrik geliyor ama az geliyor sanki, fanlar biraz donuyor ve kapaniyor( yaklasik 5-10 saniye). Biraz kapattiktan sonra aciliyor normal ama bir dakka sonra elektrigi kesiyor yine. Fikri olan var mi? Bios pili filan cikarttim taktim ama bir sey degismedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 psu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 güç kaynağı cortlamış olabilir bi de bios'a girip sıcaklıklara bakmayı dene anakarta takılı kabloları da kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 he bi de ekran açılınca sıcaklıkları gözle log tutturt s le başlaya nbi program vardı unuttum adını ama muhtemelen psu bozuk veya bişeyin fanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Psu gg gibi. Ekran karti ram vs ciikardim sadece anakart islemci power yine de fayda etmedi. Simdi basiyorum mesela fanlari ancak calistirabiliyor yavas donuyor , 2-3 saniye sonra yine kapaniyor. 10-15 dakka bekleyip tekrar acinca windowsa kadar geldi ama orda kapatti iki dakka sonra. Haftasonu niye bozulursun be power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 çünkü murphy kanunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar