HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fakat modeller çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ahaha klasik türk kızı işte prenses diana özeniyor sdfsdf prenses olacak onu giyince aklınca sdfsdgfsd off abi çok fena ya şu düşünce yapısı http://dikkatmizah.com/wp-content/uploads/desti-izdiva%C3%A7-terk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 diaboliq said: şu an gelinlik modeli tartışıyorlar facebookta kavga ettiler. erkek daha kapalı bi model istiyo kız daha gösterişli. foto da bu kız sol alttaki olsun diyo erkek sağ üstteki. kavga ettiler. maksimum 1,5 sene sonra boşanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 masa said: Böyle samimi olmadığım bir arkadaşım vardı. Kendinden 10 yaş küçük kızla çıkıyordu. Kızın ailesi nasıl karşılıyor diye sormuştum. "tay gibi sikiyorum" deyince, bir daha birşey soramadım. ya amahuashua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 WoodsOfYpres said: Kişilik > Güzellik Yaş ilerledikçe bunu anlıcaksınız çocuklar. Şu doğru ama güzellik de sıfır olmasın ya. Y level üstü güzel + YxY level kişilikli fln olsun minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 + yaşı ilerlemiş güzellerden uzak durun. (pompiş hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Zikko said: + yaşı ilerlemiş güzellerden uzak durun. (pompiş hariç) nickinle çok anlamlı geldiği dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar