Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Var mı acaba ya? 15 tatilde 14 gün orada olacağım..İstanbul'dan ya da başka yerlerden falan geelcek olan ya da direk orada yaşayan(ki bunu hiç sanmıyorum) pati var mı? Varsa takılalalım birlikte..Ben sıkılıyorum bayağı orada..Yazın da beraber oluruz hem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben bartın da olucam da.. baya bi uzak kalıo cide . kurucaşileyi falan bilirsin o zaman . bi gün amasraya gelirsin hem gezmiş olursun hem gezdiririm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yok valla orada değilim.İzmire gelirsen takılırız izmirde dolu pati war :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 amasra'ya gelirim %90.. gelirsem haberleşiriz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar