massosoit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 slm arkadaşlar,ankarada 100. yılda oturuyorum. 6 aydır tek yaşıyorum ama artık masraf biraz sıkmaya başladı beni. ev çankaya üniversitesinin karşısında,eğer ilgilenen varsa tanışırız.oturur konuşuruz,uyuşuyorsak bende yardım ederim taşınma işlerine.odanın biri badanalanmış ve boyanmış bir şekilde boş olarak duruyor.evin ısınma olayı çok iyi atletle dolaşıyoruz.ilgilenen ve bilgi almak isteyen arkadaşlar yazsın.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmm..burdan zor ya ev arkadası secmek zahmetli istir[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 üniversitenin forumlarına konu aç. biz öyle bulmuştuk 3.yü ve tesadüf eseri yazlıktan eski arkadaşım çıktı.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 saolun beyler onuda denerim,ama burayada yazim dedim.çok aciliyeti yok zatan ama aklınızda olsun yinede[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben derimki sık ordan burdan kes, tek yaşamaya devam et.. tabii senin bileceğin iş ama zordur yani..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya nadenko iyi diyosun aslında ama düşünüyorumda o paraya neler yapmam ki.yani aslında sıkıntı çekmiyorum ama dedim gibi dahada rahatlatır beni.tek kalmanın keyfi tabiki ayrı[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 buradan bulmak pek sağlam olacağını sanmam ev arkadaşı önemli bir durum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 körü körüne olmicak tabiki,tanışırız otururuz konuşuruz öyle. öyle anlaşılmicak bi adamda değilimdir.böyle özellikle dikkat ettim şeyler azdır.yani mesela banyo ve tuvalet temizliğinde çok hassasımdır.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ben çıkabilirim belki,neden olmasın. Nekadar kira ödüyosun? Ev kaç oda kaç salon,neyle ısınıyosun,kombi? Nerde okuyosun nerelisin falan fişman :) Ben Hacettepe'de okuyorum.Öncedende çetinemeçte oturuyodum.Şuanda öveçlerdeyim ama aile yanından uzaklaşmak istiyorum.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 umarım bulursun bende 1 seneye kadar çıkıcamda tek ama kira ne kadar veriyosun merak ettimde?[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 14 Ocak 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 www.siberalem.com[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar