Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev arkadası arıyorum,ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar,ankarada 100. yılda oturuyorum. 6 aydır tek yaşıyorum ama artık masraf biraz sıkmaya başladı beni. ev çankaya üniversitesinin karşısında,eğer ilgilenen varsa tanışırız.oturur konuşuruz,uyuşuyorsak bende yardım ederim taşınma işlerine.odanın biri badanalanmış ve boyanmış bir şekilde boş olarak duruyor.evin ısınma olayı çok iyi atletle dolaşıyoruz.ilgilenen ve bilgi almak isteyen arkadaşlar yazsın.[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
saolun beyler onuda denerim,ama burayada yazim dedim.çok aciliyeti yok zatan ama aklınızda olsun yinede[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
ben derimki sık ordan burdan kes, tek yaşamaya devam et.. tabii senin bileceğin iş ama zordur yani..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
ya nadenko iyi diyosun aslında ama düşünüyorumda o paraya neler yapmam ki.yani aslında sıkıntı çekmiyorum ama dedim gibi dahada rahatlatır beni.tek kalmanın keyfi tabiki ayrı[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
buradan bulmak pek sağlam olacağını sanmam ev arkadaşı önemli bir durum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
körü körüne olmicak tabiki,tanışırız otururuz konuşuruz öyle. öyle anlaşılmicak bi adamda değilimdir.böyle özellikle dikkat ettim şeyler azdır.yani mesela banyo ve tuvalet temizliğinde çok hassasımdır.[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
Ben çıkabilirim belki,neden olmasın.
Nekadar kira ödüyosun?
Ev kaç oda kaç salon,neyle ısınıyosun,kombi?
Nerde okuyosun nerelisin falan fişman :)
Ben Hacettepe'de okuyorum.Öncedende çetinemeçte oturuyodum.Şuanda öveçlerdeyim ama aile yanından uzaklaşmak istiyorum.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..