sLog Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Filmi seyredenler bilir... Küçük kızın kadına gemide geçmişte neler olduğunu gösterirken çalan şarkı ne?? Kazaa dan ghost ship die aratsamda sadece sonda çalan şarkı çıktı... Amazonda küçük bi araştırma yaptım ama sanırım orjinal soundtrackte de yokmu$... acaba bulmu$ olan biri warsa yazabilir mi?[hline][b][.s.L.ø.G.]the[Penguin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 binaeeleh gusel sarkı vala her eve lasım olsa gereh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sLog'cum "Kim Korkar Google'dan" kitabina bir goz at istersen sen.. John Frizzell - My Little Box Canim benim sLog'um..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mudvayne-Not Falling de olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 mudvayne ? mudvayne in müziği filmden korkunç :) eheh[hline]Screaming to be the only way that I can truly be free from my fucked up realities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 filmi izlerken zaten bütün şarkılarına hasta olmuştuk. Eve döner dönmez bütün hepsini indirmeye karar vermiştim ama ancak şimdiye nisbet oldu iyikide indirmişim muhteşem yaw[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 eh bende utanmadım gittim filmin kendisini indirdim :) yuh yaf deli gibi download edip ona ragmen yinede kablo şöylede bölede diye bık bık konusuoz ya ne diim hiç utanmamız yok resmen :) PS: kablo "hala" şöyle vede böyle bu arada :P [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 aslında şarkı görüntülerle birleşince dahada gaz oluyo... ama tek başınada baya güzel...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Puuu senin indirdiğini unutmuştum bende indirmeye başladım. Hemen kesyim bari. Bu arada hastasıyım omüziklerin şu an my little box'ı bütün apartmanla birlikte dinliyorum :-D said: karakedi, 10 Şubat 2003 14:31 tarihinde demiş ki: eh bende utanmadım gittim filmin kendisini indirdim :) yuh yaf deli gibi download edip ona ragmen yinede kablo şöylede bölede diye bık bık konusuoz ya ne diim hiç utanmamız yok resmen :) PS: kablo "hala" şöyle vede böyle bu arada :P [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meriadoc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sonunda çalan şarkının adı ne Ghost Ship'te?Hani kız ambulanstayken adamı görüyor ve diğer adamlar mezarları taşıyor sonra süper bir muzik çalıyor,bu şarkı kimin ve şarkının adıne ne?[hline]Meriadoc,The Last Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar