Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Evet söze gerek yok ve asıl bomba bu video . Biraz uzun ama indirin izleyin. İllaki sayfayı açmanız lazım amahttp://www.flightlevel350.com/picwindow.php?cat=95&pic=1213 bir de bunlar varhttp://www.flightlevel350.com/picwindow.php?cat=95&pic=289http://www.flightlevel350.com/picwindow.php?cat=95&pic=160[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 annah o ne öyle yaw? insan korkar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 asıl ilk link'teki videoda bir de kalkış anında playın halini gösteriyor . O çok güzel[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 wow süper :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bidefa oldu bu bana benzeri aniden deniz kenarında otururken sudan tüm hızla bana doğru yaklaşan bir siyah cisim gördüm HASTR BUNELAN ANAM ANAM dedim baktım ALLAM KUMSALA ÇIKTI HIAAA... üstümden geçti ulan uçakmış[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Chem , nerde başına geldi o olay ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Antalya'da buna benzer bir olay yaşanmıştı...resimlerdeki kadar yakın olmasada :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Oha! resimlerden fotoşop falan zannetmiştim harbiden gerçekmiş:P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Beyler şimdi birbirmizi kandırmayalım çoğumuz kadınlara bakıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Öeeeehh demek geliyor içimden sana :-P[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi bunlar bişi diil, ege kıyılarında 6 tane f16 evinizin üstünden geçince plajda uçak nası oluyo anlıyosunuz.. ayrıca en son resmi kaldıralım en sağdaki siyah mayolu görüntü akıl sağlığına tehdit arz ediyo.. böğk[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe [Bu mesaj GeeM tarafından 14 Ocak 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 inanmicaksiniz ama ben kucukken havaya frizbi atmistim ucaga carpmisti.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hellsing GELECEĞİ GÖRÜYOSUN!!![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: GeeM, 14 Ocak 2005 00:46 tarihinde demiş ki: abi bunlar bişi diil, ege kıyılarında 6 tane f16 evinizin üstünden geçince plajda uçak nası oluyo anlıyosunuz.. ayrıca en son resmi kaldıralım en sağdaki siyah mayolu görüntü akıl sağlığına tehdit arz ediyo.. böğk eskiden alanya sahilinde de çok olurdu :) sonra vaz geçtiler :) evin camları falan titrerdi uçağı sesinden :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ehehue 1. resim super. Gerçi bizim burda etimesgut askeri havanına c-130 lar c-160 lar arada cn -235 ler fln geliyor. yaklaşık 100 metre fln yukardan geçip iniyorlar. Hele gece gelirlerse butun arabaların alarmları susmak bilmiyor. Baya bi titreşim yapıyorlar yani. Ama o sahil resimlerindeki hele 1. sinde B-747 şimdilik dunyanın en büyük yolcu uçağı 4 jet motorlu geçerken bence o kadar bir mesafede plajda durulamaz gibi geliyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 14 Ocak 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Antalya Lara tarafında herzaman yaşanıyor bu olay. ama bu kadar yakın değil tabi (:[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oha diyorum nasıl bir güzelliktir o fotolar. sadece ucak değil etraftaki cıvıl cıvıl'lık denizin güzelliği insanın içini alıyor.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Abi bien bi hafta lara da takıldımböyle şey görmedim =) Bu bana saçma gibi geldi ya o uçağı havada tutacak kadar hava sirkülasyonu yaratan 4 adet jet motoru denizde tsunami yaratır o plajda güneşlenenleri denizde boğulanlar haline sokar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sesten rahatsız olunur be orda.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Vodan, 14 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Abi bien bi hafta lara da takıldımböyle şey görmedim =) Bu bana saçma gibi geldi ya o uçağı havada tutacak kadar hava sirkülasyonu yaratan 4 adet jet motoru denizde tsunami yaratır o plajda güneşlenenleri denizde boğulanlar haline sokar vardır bi filforisi onunda.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yuh vodaan 747 yi doğal afet yaptınya helal olsun :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancelime Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1994 Temmuz ayı, yer Edremit - Akçay. Mach 2 hızında uçan iki F-16 yere yaklaşık 25 metre yakından Akçay üzerinden geçince yerleşim birimindeki tüm camlar kırılmıştı. Oluyor yani bazen böyle durumlar.[signature][hline]Rahatsız bir insanım ben, bulaşmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Hellsing, 14 Ocak 2005 00:47 tarihinde demiş ki: inanmicaksiniz ama ben kucukken havaya frizbi atmistim ucaga carpmisti. ben sana inandım Hellsing. uçağa bişey oldu mu peki? korkmuştur yolcular....[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 havalanıda baya yakınmış denize[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 one be abi azbi iskalasa alani facia[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar