Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye map'i ve cesitli mapler??

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Biraz Zor Turkiyede map Yapanlar Olabilir Ama Turkiye Haritas1n1 C1kartmak biraz Zor Olur Herhalde.. E-5 Fln :) Bu Arada Belediye Cukurlar1n1 unutmasalar iyi Olur[signature][hline]Zordur zor beklemek erken yorar insanı
İyiyim desen de ele verir gözlerin seni
Özlemişsin besbelli tenimi
Unutamadığın her halinden belli

Özledin mi diye sorsana bir bana nerde
Ama ayılık var senin hamurunda
Önümüzdeki on yıl unutamazsın sen belli bir daha
Özlemişsin besbelli tenimi

Sarılmandan belli kırıcan mı belimi
Çok canım acıdı çeksene elini
Sarılmandan belli kırıcan mı belimi
Çok canım acıdı çeksene elini
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşlarıma hak veriyorum bazı arkadaşlara hak vermiyorum. hak verdiğim arkadaşlar neden olmasın diyenler türklerde insan neden olmasın diyenlerin ağzına sağlık ama Türkler yapamaz yok edemez gibi bişiler diyenleri ise utanç tablosu olarak görüorum. Nese asıl konumuz türkiye map i size teklif verebilirm böle bi harita ile gelirseniz ise size sonunda kadar hostumla ve bağlatımla hiç para almadan yardımcı olurum İyi Günler Çalışmalarınızın Devamını Dilerim[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları
----------------------------------------
Ölüm ben olmasamda gelecek
Hades
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 13 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
herkesin aklında e-5 var nedir bu merak böyle?
siz şimdi Türkiye haritası olsa rp'de yaparsınız.

*!Etrafa baka baka siyah giyinimli bir adam gelir*
Mal lazım mı abi? :lol:[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example bir:
- Hapşuu
- Rel Sanet You!
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

.yuz

* yüzer *

.dal

* dalar *
src.sysmessage daldiniz,15 saniyelik nefesiniz var
timer 15

on=@timer
src.sysmessage nefesiniz bitiyor!
src..hits= (-25)

* bogulur *

src.hits 0
src.sysmessage Boguldunuz!

Birde gerçekçi olurki..

Oyunun konseptinin içine zaten yeterince zçtılar.
Böylece tam saçmalığa ulaşılmış olur.
[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

[Bu mesaj Korax tarafından 14 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taksim meydanı çok hoş olur :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Map a Türkiye haritası sığmaz. Bölglerin bir bölümünü kesmek zorunda kalırsınız yoksa "Rome Total War " daki gibi 10 adımda izmirden ankaraya gelirsiniz. Yapılamaz diye bir şey yok. Sadece zaman alır.

1 , 2 ay sonra map çalışmalarına başlıyacağım. Bu konuda bilgi almak yada yaptırmak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. Konu ile ilgili bana özel mesaj atarsanız msn adresimi bu konu hakkında meraklı olan arkadaşlara veririm. Konuşuruz.

İyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

Neden şehir şehir yapsınlar ki 7 bölge yaparlar Marmara ege ...

yeterince buyuk olur Britain - Minoc arası atla 5 dk suruyor sence iki sehir arası atla 5 dk surer mi zaten zaman gercekci değil uo da.

7 bölge hos olurdu.

Ama ne harita ne de scriptler önemli değil önemli olan yeni bir şeyler katabilmek ki bunu yapabilen tek bir shard var (idi).

Oda mali konulara daldı ve bence yok oldu gitti. Bu sebeble uo bitti diyorum aslında biten bizleriz yenilikci aklımız yok. Tr haritası yada dünya haritası ne farkeder.

örn veriyorum : eger deniz atına binip gemi kovalayıp bir iki action la gemiye binip gemiyi fethedebileceksiniz.
Sonra Kaleleri bastıgınızda kaledeki topların size ateş edişini göreceksiniz.
Atınızın belli bir süre sonra ayagı kırıldıgını göreceksiniz. Onu öldürmek zorunda kalacaksınız.

verilecek çok fikir var ama yapabilecek beyin cok az onlarda uo ile ugrasmıyorlar. Ben de yapamam belli bir yere geliriz ve tıkanırız sistemde her zaman kusurlar göze batanlar olur. ayrıca Bizim oyuncularımız (sadece turkler değil bütün uo camiyası) artık uo dan bıkmıs sadece iki kılıc sallayıp ölüp öldürüp alt f4 cekiyorlar.

Geliyorum en önemli noktaya : Dediğim oyuncu noktası artık uo yu ilk hali ile oynayacak adam yok. Yani Siz naparsanız yapın emekleriniz bosa gidecek

Amacım sizin hevesinizi kırmak değil ama durum BENCE bu.

Peki napıcaz kardeş : Ben bile bilmiyorum ki keşke bir oyun yazabilecek bilgiye sahip olsaydım diyorum ama bunu yapacak zamanım bile olmadıgını görüyorum. Bende kitap yazıyorum zaten :) umarım kitabımı burada yayınlayınca (edebiyat bölümü) bir çok yorum alırım ki daha iyisini yazayım.[signature][hline]if ( == 0)
message Aşka ihtiyacın var!
else
Message Agu mrrr grrrr hrrrr
endif

Aşkımsın Cigdemim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...