Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 klasörü kopyalamak istediğimde klasörü oluşturuyor ama dosyaları kopyalamıyor, tek tek kopyalamaya çalışırsamda önce bi kopyalayacakmış gibi yapıyor yine kopyalamıyor. ne sd karta nede telefon hafızasına kopyalayamadım dizileri, rootlu note2 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dosyalar buyukse odur sorun. Dosya sisteminde o kadar buyuk dosya yaratamiyodur telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 300mb civarı dosyalar. daha 1 hafta önce 100-200 bölüm dizi kopyaladım ama hiç sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sd kartı başka telefona takıp kopyala, sonra note 2'ye tak, telefonun usb girişinde bi problem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 32 destekleyen bi telefona erisme sansim yok su an. Usbde sorun olsa sarj konusundada sorun cikmaz miydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 çıkmazdı, usb sokette 5 tane pin var, 1 GND(-), 1 VCC (+5v), 2 Data, 1 ID olarak standartta. GND ve VCC'den voltaj aldıkça telefon şarj olur, aradaki pinlerde temassızlık varsa pc vs görmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 AirDroid'le WiFi ustunden dene bakayim onda ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 airdroidden telefon hafızasna atabildim bi. değişik kabloyla denedim ama yemedi yine, hatta hiç görmedi telefonu. sorun windoztan herhalde. eski telefonuda taktım pcye bağlandı dedi ama görmedi. note2'yi takıncada gt n7100 sürücüsü yüklendi gibi bişeyler yaptı ama yinede görmedi. tabi bu arada telefondada bağlandı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 telefonu bağlayınca "mtp cihaz bağlandı" yazıyomu telefon bildirim alanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abv airdroid 10 mb sınır ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 heh gittim bugün başka bilgisayarda denedik mtp-ptp-mtp yapınca sorunsuz açıldı. kendi bilgisayarımdada denedim ama sadece bu cihaz usb 1.0'la çalışıyo, 2ye taksan daha hızlı çalışır dedi. yani telefonda bilgisyarda birbirini görüyor ama windoz autoplay ve bilgisayarımda göstermeyi beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 note 3 al, usb 3.0 dan gir, 100mb/s ile çatırtı gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 anakart 2005'ten kalma. yavaş girsin 100 mb/s sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar