wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Arkadaşlar Gazi Hastanesinde bir hastamız için B Rh (+) kan ihtiyacımız var. İki gün içerisinde alkol ya da ilaç almamış olunması gerekiyor kan verebilmek için. Hastamız 19 yaşında ve lösemi, kan verebilecek birileri var ise bana bir ulaşabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben dediğin şeylere uyuyorum ama istanbul'dayım. umarım bulunur hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bulduk sanırım ama tekrardan lazım olacak gibi benim kanım B + derseniz ihtiyaç halinde size öm ile sorarım en azından. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Köpek kanı lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aferez trombosit mi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 gecmis olsun bu arada umarim bulursunuz..bu arada kizilay a da bir istemde bulunsunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar