Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 işte insanların birbirine ne kadar çok yalan söylediğinin kanıtı kasjdkladjaslkdj whatsapp ölsün bitsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 neyin tribinde insanlar ya mavi tik üstüne kavga edecek kadar sorunlu ilişkiler bitsin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Son iki post beta boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 escape. hayır yaşının küçüklüğüne vericem ama böyle insanlara tanımadan salak saçma laf giydirmen bir işe yaramıyor. git bir köşede bit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 madem senden kucugum, kardesin yasindayim, diyeceksin ki "escape kardesim sen bizim gibi beta olma, atak ol, ezilme ez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 beta diyerek hala aşağılamaya çalışıyorsun kendi küçük aklınla. neyse. sen devam et küçüğüm aslan parçam benim alfa erkeği yürü be kim tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Saka yapiyorum ya, ne kadar cabuk aliniyosunuz her seye. Bana neler yapiyolar ya.. :( Tamam ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 çok betasın hemen de özür diledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 escape said: Saka yapiyorum ya, ne kadar cabuk aliniyosunuz her seye. Bana neler yapiyolar ya.. :( Tamam ozur dilerim işte tanımadığın insana yapıosun bunu. burada insanlar sana karşı tavır gösterdiğinde "yahu niye böyle yapıolar?" diye düşünürdüm zamanında (şu an öyle bir durum kalmadı gördüğüm). ama demin böyle bi "lan niye cevap veriyorum hala şuna" fln dedim kendi kendime. neyse. benim için saygı ve dürüstlük önemli. bu beta yapıyorsa beni np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 götü memesi de önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar