Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Azmodai, 13 Kasım 2004 04:10 tarihinde demiş ki: adam, adrian ayni sey :P yok yok. seth ne kadar rulz bi insan olsa da, adrian brody'nin oyunculugunu yakalayabilmek icin bikac grosston ekmek yemeli.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yeni izledim blaqa katılıyorum [spo=] bazı şeylerin insanlara neler neler yaptırabildiğini gösteriyo film ve kendilerince haklı nedenleriyle... bunu yapma amaçları sevdiklerini kaybetmemek ama çelişki yaşanınca ters teper gibi oluyor. ivy karakteri çok etkiledi beni.. [/spo] [Bu mesaj slayer__ tarafından 15 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Arkadaşlar izledim ve beğenmedim umarım siz beğenirsiniz senaryo güzelde sarmıyor insanı[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yazın izlediydim güzeldi ama [spo1=spocan]6.his gibi vuramıyo insanı sonundaki olaylar[/spo][signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [spo=]filmin son 20-25 dksı zaten bariz ne olacağı ortada son 40dksı (ivy ile babasının konuşmasından sonraki kısmı oluyor zaten) kafanızda birşeyler beliriyor sonu hakkında.. çok basit bi film[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Çok beğendim açıkçası. Son zamanlarda izlediğim en orjinal fikirlerden biriydi. İzlemeye değer. Spoiler yapmadan; İyi hazırlanmış gerilim, azıcık korku, güzel bir mesaj ve süpriz bir son olarak özetleyebilirim. Klasik korku severler büyük beklentilerle gitmesinler. Zira biraz çizginin dışında bir film.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nedendir bilmiyorum. konu oalrak boş geldi film bana. belkide beklentilerim çoktu...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: jankis, 08 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki: izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri olan signs voher artik signsdan geriliyosan artik [spo1=neymis efendim]uzaylilar sudan tirsiyomus evin ehr tarafidna da bardak bardak su var boyle boyle bekliyo sularin hepsi uzayli gelsede islatsak ipneyi diye. bi de sudan korkan adamlar golun yanina inis yapiyor. ele gecirdikleri gezegeni de havasi icin geciryorlardir muhtemelen. yada yapacaklari otoylun uzerinde dunya bulunuyodur....[/spo][signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 [spo1=spocan]insan daha farklı birşey bekliyor. ama konusu cidden ilginçti. demekki bu filmden ne anladık? üzüntü insanı her yerde yakalar, kaçmamız olanaksızdır. hocam en iyi cevabı verdim tam puan verin.[/spo][signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: lord_elvyn, 20 Kasım 2004 14:49 tarihinde demiş ki: said: jankis, 08 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki: izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri olan signs voher artik signsdan geriliyosan artik [spo1=neymis efendim]uzaylilar sudan tirsiyomus evin ehr tarafidna da bardak bardak su var boyle boyle bekliyo sularin hepsi uzayli gelsede islatsak ipneyi diye. bi de sudan korkan adamlar golun yanina inis yapiyor. ele gecirdikleri gezegeni de havasi icin geciryorlardir muhtemelen. yada yapacaklari otoylun uzerinde dunya bulunuyodur....[/spo] Senin anlayışında gerilim nedir merak ettim?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 gerilim filmi gerer. bu bir duygu oldugu icin aciklamasini yapamazsin. ama signs bir gerilim filmid degil.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 M. Night Shyamalan filmlerin de gecen klasik plot twist i bu sefer seyirciye yapiyor. Siz sinema salonuna girerken korkmayı bekliyorsunuz ama beklitileriz "çiçek böcük kuş" hatta aylardan bahar mı diyorsunuz. Kör kızı canlandıran abla (ismi kaçıverdi aklımdan pek bir vahim oyunculuk sergilemekle beraber phoenix beyi begendim pek görünmese de : ). aslen film plot la degil, seyirciyi de icine alarak sasirtiyor herhalde kimse bu filmin bir ask filmi olmasini beklemiyordu. sonucta kabul edelim sasırdık. ha bi de eklemeyi unuttum müzikler + seslendirme harika akabinde korkutmayı istediği yerde hakkıyla bunu başarıyor[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: lord_elvyn, 20 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki: gerilim filmi gerer. bu bir duygu oldugu icin aciklamasini yapamazsin. ama signs bir gerilim filmid degil. hisler hakında da tartışılmaz pekala adam gerilmişse gerilir bunu tartışamazsın ama tür evet gerilim değil. mesajsal birşeydi o hatırlamıyorum tam ama.[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 gerilim filmi die gittim bazı yerlerde gerildim ama gene de gerilim açısından pek ii deildi. sürpriz sonla bitti, o sürpriz son da orjinal bi fikirdi, o açıdan güzeldi yani. ama gerilim için giderseniz beklediğinizden azıyla karşılaşırsınız[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben beğenmedim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bugün gittim filme valla karışık duygular içersindeyim .. gerilim açısından tatmin olmadım, signs'la beklentilerimi bayağı bi arttırmıştım ama sanırım shyamalan abim bu sefer pek izleyiciyi korkutmak derdine düşmemiş filmde verdiği msglar gayet açıktı ama kurgu açısından zayıf puan verdiğim nokta senaryodaki süprizin filmin henüz 2.yarı başında açık edilmesiydi. halbuki bu kilit filmin sonlarında açıklanabilirdi, böylece seyircinin dikkati çok daha iyi yoğunlaştırılırdı neyse sonuç olarak söylemek istediğini iyi söyleyen fakat söyleyiş şekli bakımından aynı derecede başarılı olamayan bir film buldum karşımda bu arada kör kız rolünde bryce dallas howard ve köyün delisi adrien brody'nin performansları mükemmeldi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -MrBomb-, 20 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: gerilim filmi die gittim bazı yerlerde gerildim ama gene de gerilim açısından pek ii deildi. sürpriz sonla bitti, o sürpriz son da orjinal bi fikirdi, o açıdan güzeldi yani. ama gerilim için giderseniz beklediğinizden azıyla karşılaşırsınız herkes bisüpriz son bekliyordu aslında pek de basarılı bi süpriz degildi de hani[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben de şimdi geldim filmden... şahsen çok muhteşem olmasa da bence güzel izlemeye değecek bir filmdi yani sinemaya gitmeye değer bence zaten bu aralar gidilecek başka da film yok gibi sanki gora ve bunun dışında...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bi de yemek yerken düşünüyordum da shyamalan yaptığı gönderme de pek sağlam değil tamam çarpıklaşan bir toplum var da çözümü gidip kendi izole etmek değil işte keza filmde de sen kendini izole etsen dahi gidip "gerizekalı" nın teki senin tüm sistemini çöktürüyor. şimdi diyebilirsiniz ki o sisteme yardım ediyor. hikayenin gerçekliğini kanıtlayarak, evet kanıtlıyor bunu ama kendini feda ederek. bir nevi doğal seleksiyon, zayıftı öldü, Ivy güçlüydü yaşadı. Aynen kasabadakilerin uzaklaşmaya çalıştığı toplum gibi. Kendileri "kötü" çevreden soyutlasalar dahi, kendileri de soyutlanmaya çalıştıkları toplumun ufak bir benzeri oluveriyorlar. hatta bu doğal seleksiyon sorunu çevrelerinde ki ormanda aynen mevcut. peki o zaman yönetmen tam olarak ne anlatmaya çalışmış ki ? sorunu çözmek yerine, sorundan kaçmak bir çözüm değildir ? bu mudur yani ? biraz daha yemek yiyeyim ben : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tek kelime boringgggg[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 madem bizi tek kelime ile çarpmak istiyordun neden önceden hissetirerek bizim heycanımızı kacırdın ki ? ya da o, 5 "ggggg "dizisi nedir öyle o kadar güçlendirmiş ki ifadeni kendime gelmedim dahala bi dışarı çıkıp iki tur mu atsam ne bu mesaj üzerine birisi gelip "oha falam oldum" çalsa buralara; kimse garipsemeyecek sanki...[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oha falan oldum![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hayır, 3 kelime "ohaaaaa falan oldummmm" demen gerekiyordu hem hiç benim mesajların altına tıkışmaya çalışma senden adam olmaz, arcane forumlara gay pozunu koyduğundan beri gözümde 0 sın : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 dınınının gerceklerin arenasi, included dirty hit![signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mm 10 üzerinden 4 sınıfta kaldı :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar