Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Village - Köy

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 13 Kasım 2004 04:10 tarihinde demiş ki:
adam, adrian ayni sey :P

yok yok. seth ne kadar rulz bi insan olsa da, adrian brody'nin oyunculugunu yakalayabilmek icin bikac grosston ekmek yemeli.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni izledim blaqa katılıyorum

[spo=] bazı şeylerin insanlara neler neler yaptırabildiğini gösteriyo film ve kendilerince haklı nedenleriyle... bunu yapma amaçları sevdiklerini kaybetmemek ama çelişki yaşanınca ters teper gibi oluyor. ivy karakteri çok etkiledi beni.. [/spo]

[Bu mesaj slayer__ tarafından 15 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok beğendim açıkçası. Son zamanlarda izlediğim en orjinal fikirlerden biriydi. İzlemeye değer.

Spoiler yapmadan; İyi hazırlanmış gerilim, azıcık korku, güzel bir mesaj ve süpriz bir son olarak özetleyebilirim.

Klasik korku severler büyük beklentilerle gitmesinler. Zira biraz çizginin dışında bir film.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 08 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri olan signs

voher artik signsdan geriliyosan artik [spo1=neymis efendim]uzaylilar sudan tirsiyomus evin ehr tarafidna da bardak bardak su var boyle boyle bekliyo sularin hepsi uzayli gelsede islatsak ipneyi diye. bi de sudan korkan adamlar golun yanina inis yapiyor. ele gecirdikleri gezegeni de havasi icin geciryorlardir muhtemelen. yada yapacaklari otoylun uzerinde dunya bulunuyodur....[/spo][signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spocan]insan daha farklı birşey bekliyor. ama konusu cidden ilginçti. demekki bu filmden ne anladık? üzüntü insanı her yerde yakalar, kaçmamız olanaksızdır. hocam en iyi cevabı verdim tam puan verin.[/spo][signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 20 Kasım 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
said:
jankis, 08 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri olan signs

voher artik signsdan geriliyosan artik [spo1=neymis efendim]uzaylilar sudan tirsiyomus evin ehr tarafidna da bardak bardak su var boyle boyle bekliyo sularin hepsi uzayli gelsede islatsak ipneyi diye. bi de sudan korkan adamlar golun yanina inis yapiyor. ele gecirdikleri gezegeni de havasi icin geciryorlardir muhtemelen. yada yapacaklari otoylun uzerinde dunya bulunuyodur....[/spo]

Senin anlayışında gerilim nedir merak ettim?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

M. Night Shyamalan filmlerin de gecen klasik plot twist i bu sefer seyirciye yapiyor. Siz sinema salonuna girerken korkmayı bekliyorsunuz ama beklitileriz "çiçek böcük kuş" hatta aylardan bahar mı diyorsunuz. Kör kızı canlandıran abla (ismi kaçıverdi aklımdan pek bir vahim oyunculuk sergilemekle beraber phoenix beyi begendim pek görünmese de : ). aslen film plot la degil, seyirciyi de icine alarak sasirtiyor herhalde kimse bu filmin bir ask filmi olmasini beklemiyordu. sonucta kabul edelim sasırdık.

ha bi de eklemeyi unuttum
müzikler + seslendirme harika
akabinde korkutmayı istediği yerde
hakkıyla bunu başarıyor[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 20 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
gerilim filmi gerer. bu bir duygu oldugu icin aciklamasini yapamazsin. ama signs bir gerilim filmid degil.

hisler hakında da tartışılmaz pekala
adam gerilmişse gerilir bunu tartışamazsın ama
tür evet gerilim değil. mesajsal birşeydi o hatırlamıyorum tam ama.[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Sosyal ağlarda paylaş

gerilim filmi die gittim bazı yerlerde gerildim ama gene de gerilim açısından pek ii deildi. sürpriz sonla bitti, o sürpriz son da orjinal bi fikirdi, o açıdan güzeldi yani. ama gerilim için giderseniz beklediğinizden azıyla karşılaşırsınız[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim filme
valla karışık duygular içersindeyim ..
gerilim açısından tatmin olmadım, signs'la beklentilerimi bayağı bi arttırmıştım
ama sanırım shyamalan abim bu sefer pek izleyiciyi korkutmak derdine düşmemiş

filmde verdiği msglar gayet açıktı
ama kurgu açısından zayıf puan verdiğim nokta senaryodaki süprizin filmin henüz 2.yarı başında açık edilmesiydi. halbuki bu kilit filmin sonlarında açıklanabilirdi, böylece seyircinin dikkati çok daha iyi yoğunlaştırılırdı

neyse sonuç olarak söylemek istediğini iyi söyleyen fakat söyleyiş şekli bakımından aynı derecede başarılı olamayan bir film buldum karşımda
bu arada kör kız rolünde bryce dallas howard ve köyün delisi adrien brody'nin performansları mükemmeldi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 20 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
gerilim filmi die gittim bazı yerlerde gerildim ama gene de gerilim açısından pek ii deildi. sürpriz sonla bitti, o sürpriz son da orjinal bi fikirdi, o açıdan güzeldi yani. ama gerilim için giderseniz beklediğinizden azıyla karşılaşırsınız

herkes bisüpriz son bekliyordu aslında
pek de basarılı bi süpriz degildi de hani[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Sosyal ağlarda paylaş

bi de yemek yerken düşünüyordum da
shyamalan yaptığı gönderme de pek sağlam değil
tamam çarpıklaşan bir toplum var da
çözümü gidip kendi izole etmek değil işte
keza filmde de sen kendini izole etsen dahi
gidip "gerizekalı" nın teki senin tüm sistemini çöktürüyor.
şimdi diyebilirsiniz ki o sisteme yardım ediyor. hikayenin gerçekliğini kanıtlayarak, evet kanıtlıyor bunu ama kendini feda ederek. bir nevi doğal seleksiyon, zayıftı öldü, Ivy güçlüydü yaşadı. Aynen kasabadakilerin uzaklaşmaya çalıştığı toplum gibi. Kendileri "kötü" çevreden soyutlasalar dahi, kendileri de soyutlanmaya çalıştıkları toplumun ufak bir benzeri oluveriyorlar. hatta bu doğal seleksiyon sorunu çevrelerinde ki ormanda aynen mevcut.

peki o zaman yönetmen tam olarak ne anlatmaya çalışmış ki ?
sorunu çözmek yerine, sorundan kaçmak bir çözüm değildir ? bu mudur yani ? biraz daha yemek yiyeyim ben : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Sosyal ağlarda paylaş

madem bizi tek kelime ile çarpmak istiyordun
neden önceden hissetirerek bizim heycanımızı kacırdın ki ?

ya da o, 5 "ggggg "dizisi nedir öyle
o kadar güçlendirmiş ki ifadeni kendime gelmedim dahala
bi dışarı çıkıp iki tur mu atsam ne

bu mesaj üzerine birisi gelip "oha falam oldum" çalsa buralara;
kimse garipsemeyecek sanki...[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...