sonkullanici Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 client yapımı derken soyle bırsey her serverın kendıne has bı clientını dıyorum bende kendı clientımı yaptırmak ıstıyorum yardımcı olursanız seınırım ılgınıze tsk. lutfen ozel mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nie ayri bi topic aciyorsun ki ! bosuna topic kirliligi yapiyorsun ????[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yanıtla diyeceğine yanlışlıka yeni konu demiş olabilir taşlamıyalım hemen.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 o da var :) ama biraz dikkat![signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar